noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hyper Balık Botu Cracked V2 / AKEY

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akeydev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 436
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akeydev

Level 1
Üye
Konular
4
Online süresi
15h 23s
Reaksiyon Skoru
8
Altın Konu
0
TM Yaşı
3 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
8
MmoLira
501
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bütün forum şahit, gelip elimi öpüp özür dileyene kadar tüm yamaları bu foruma ücretsiz yayınlanacak.

Son sürümdür, python yüklü değilse yükleyin.

Patch aşamaları 1 dakika kadar sürebilir, sabırla bekleyin açılacaktır.

Virüstotal:

Ekli dosyalar

• akeycrack.png
    akeycrack.png
    22.3 KB · Görüntüleme: 0
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bütün forum şahit, gelip elimi öpüp özür dileyene kadar tüm yamaları bu foruma ücretsiz yayınlanacak.

Son sürümdür, python yüklü değilse yükleyin.

Patch aşamaları 1 dakika kadar sürebilir, sabırla bekleyin açılacaktır.

Virüstotal:
Nasıl soktuysam hala crack crack diye inliyosun be :D aferin enayi reklam böyle yapılır

Yaa.. nasıl pis bi adamsın aslan denen şahıs sana diyorum. Moderatörümdün yalvarıyordun source vermedim diye kalbin kırılıyordu arkadamdan 3 ay boyunca iş çevirip source çalınca crackledin mi oluyor. Hain birisin çaldığın hileye bir şey ekeleyecek kapasitede değilsin kod diline gerek yok yıl 2026 olmuş diyordun ee hesap günü gelince reklam böyle yapılır diyecek kadar kuyruğun var senin üzülme kardeş üzülme yoluna çek git en iyisi insanlar yüzünü elbet görür tanır bilir öğrenir. Bana tapıyordun bu çok güzel bir bot piyasada yok yeminler ediyordun. Şimdi çalıyorsunuz ve hazır hileyi bozuyorsunuz çok yazık. Git yoluna çok yalnız birisin görüyorum. Kelimelerin kifayetsiz ezik birisin. Kendine yapma bunu git verilen hayatını yaşan zaten verilmeden bir şeyleri yapabilecek bir de değilsin. Üzgünüm.

Yaa.. nasıl pis bi adamsın aslan denen şahıs sana diyorum. Moderatörümdün yalvarıyordun source vermedim diye kalbin kırılıyordu arkadamdan 3 ay boyunca iş çevirip source çalınca crackledin mi oluyor. Hain birisin çaldığın hileye bir şey ekeleyecek kapasitede değilsin kod diline gerek yok yıl 2026 olmuş diyordun ee hesap günü gelince reklam böyle yapılır diyecek kadar kuyruğun var senin üzülme kardeş üzülme yoluna çek git en iyisi insanlar yüzünü elbet görür tanır bilir öğrenir. Bana tapıyordun bu çok güzel bir bot piyasada yok yeminler ediyordun. Şimdi çalıyorsunuz ve hazır hileyi bozuyorsunuz çok yazık. Git yoluna çok yalnız birisin görüyorum. Kelimelerin kifayetsiz ezik birisin. Kendine yapma bunu git verilen hayatını yaşan zaten verilmeden bir şeyleri yapabilecek bir de değilsin. Üzgünüm.
Ahaha kıyamam sana rezil herif 3 ay diyor biz seninle tanışalı 2 hafta olmadı o nasıl bir kurgu kafanda rezil sen yapamazsın diyordun senden daha iyisini yaptım şimdide kuyruk acınızla yok crack attım yok şunu yaptım erkek :D yiyorsa source paylaşın kendi dosyalarınızla index hazırlayıp benim miş gibi millete crackledik diyorsunuz kendi uydurduğunuz masala inanmanızda cabası :D aferin para verin alın crack diye millete yayın madem benim dosyalarım madem benim ürünümü cracklediniz yiyorsa source paylaşın bakalım millette görsün kime ait :D

Ahaha kıyamam sana rezil herif 3 ay diyor biz seninle tanışalı 2 hafta olmadı o nasıl bir kurgu kafanda rezil sen yapamazsın diyordun senden daha iyisini yaptım şimdide kuyruk acınızla yok crack attım yok şunu yaptım erkek :D yiyorsa source paylaşın kendi dosyalarınızla index hazırlayıp benim miş gibi millete crackledik diyorsunuz kendi uydurduğunuz masala inanmanızda cabası :D aferin para verin alın crack diye millete yayın madem benim dosyalarım madem benim ürünümü cracklediniz yiyorsa source paylaşın bakalım millette görsün kime ait :D
Sen o kadar illet rezil bir herifsin ki nasıl bu kadar yalan konuşup kıvırtabiliyorsun. Şoktayım sen gerçekten tehlikeli pislik bir ziyan birisin. 2 paralıksın.
sadece main hesabından zaten key verdiğim zaman 2.ayın 13ü
Vyper hesabının mesajlarını da buraya sen atarsın diye düşünüyorum.

Source nasıl kendi dosyalarımızla değiştiricem ki birincisi sende enerji botu vs hiç bir bok yok çalışmıyor bile.
2.olayda senin hilen "yani benim yazılımım" benim youtubeda 1 ay önce çektiğim yeşil gui arayüzüne sahip :D
Yalanı dolanı bırak iyi bir insan ol. İyi olamıyorsan insan ol...

Ekli dosyalar

• görsel_2026-03-17_225130280.png
    görsel_2026-03-17_225130280.png
    45 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri