- Konular
- 0
- Online süresi
- 16h 59m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 9 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 548
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
sayemde piyasada satış yapıp bana minnettarım zart zurt yapan mahlukat şimdi bana sallıyor ya yeee kürkümmmmmmmmmm yeeeeeeeeeeeeeeeeeee ye kürküm yeeeeeeeeeeeeeeeSen o kadar illet rezil bir herifsin ki nasıl bu kadar yalan konuşup kıvırtabiliyorsun. Şoktayım sen gerçekten tehlikeli pislik bir ziyan birisin. 2 paralıksın.
sadece main hesabından zaten key verdiğim zaman 2.ayın 13ü
Vyper hesabının mesajlarını da buraya sen atarsın diye düşünüyorum.
Source nasıl kendi dosyalarımızla değiştiricem ki birincisi sende enerji botu vs hiç bir bok yok çalışmıyor bile.
2.olayda senin hilen "yani benim yazılımım" benim youtubeda 1 ay önce çektiğim yeşil gui arayüzüne sahip
Yalanı dolanı bırak iyi bir insan ol. İyi olamıyorsan insan ol...
- Konular
- 0
- Online süresi
- 3h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 4
- MmoLira
- 260
- DevLira
- 0
Discord webhookla kopyala yapıştır yaptın diye sana ve senin arkadaşlarına sınırsız keyler verdim bunlardan neden bahsetmiyorsun. Senin sayende ne demek oluyor sen yapıtğının karşılığını misliyle aldın zaten sado,aytunc,sana keyler verdim zaten senin hwidli sınırsız?Çocuk dramasına gerek yok görsellerde ki mesajlarla yok olucaksın zaten. Sana daha tek kelime etmem Her şey kanıtlı aşşağıda. İstersen biraz daha atabilirim yetmez ise..Ekli dosyayı görüntüle 170952
sayemde piyasada satış yapıp bana minnettarım zart zurt yapan mahlukat şimdi bana sallıyor ya yeee kürkümmmmmmmmmm yeeeeeeeeeeeeeeeeeee ye kürküm yeeeeeeeeeeeeeee
SEN YAŞADIĞIN TOPRAKLARI KENDİNİ SOYUTLAYARAK KABA TÜRKLERDENSİN DİYEN ADAMSIN. Sen yaşadığın toprağa bile ihanet adamsın NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE kelimesi zoruna giden iki paralıksın.....
Ekli dosyalar
-
Screenshot_9.png9.1 KB · Görüntüleme: 0 -
Screenshot_8.png56.8 KB · Görüntüleme: 0 -
Screenshot_7.png23 KB · Görüntüleme: 0 -
Screenshot_5.png141 KB · Görüntüleme: 0 -
Screenshot_6.png27 KB · Görüntüleme: 0 -
Screenshot_4.png62.7 KB · Görüntüleme: 0 -
Screenshot_3.png31 KB · Görüntüleme: 0 -
Screenshot_2.png38.8 KB · Görüntüleme: 0 -
Screenshot_1.png29 KB · Görüntüleme: 0 -
Screenshot_10.png21 KB · Görüntüleme: 0
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 0
- Online süresi
- 16h 59m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 9 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 548
- DevLira
- 0
Ahahaha düşün işte sen böylesine sana destek olan sana yardımcı olan adamı discordtan attın yediği kaba tüküren bir mahlukatsın bide bana ırkçılıkla ilgili söylemlerde bulunuyorsun rezil herifDiscord webhookla kopyala yapıştır yaptın diye sana ve senin arkadaşlarına sınırsız keyler verdim bunlardan neden bahsetmiyorsun. Senin sayende ne demek oluyor sen yapıtğının karşılığını misliyle aldın zaten sado,aytunc,sana keyler verdim zaten senin hwidli sınırsız?Çocuk dramasına gerek yok görsellerde ki mesajlarla yok olucaksın zaten. Sana daha tek kelime etmem. Her şey kanıtlı aşşağıda. İstersen biraz daha atabilirim yetmez ise..
SEN YAŞADIĞIN TOPRAKLARI KENDİNİ SOYUTLAYARAK KABA TÜRKLERDENSİN DİYEN ADAMSIN. Sen yaşadığın toprağa bile ihanet adamsın NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE kelimesi zoruna giden iki paralıksın.....
yeeeeeeeee kürkümmmmmmmm yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee satışların düştü hemen boka sardın dimi yeeee kürgüm yeee itaat ettireceğim sana 
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 0
- Online süresi
- 3h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 4
- MmoLira
- 260
- DevLira
- 0
.Ahahaha düşün işte sen böylesine sana destek olan sana yardımcı olan adamı discordtan attın yediği kaba tüküren bir mahlukatsın bide bana ırkçılıkla ilgili söylemlerde bulunuyorsun rezil herifyeeeeeeeee kürkümmmmmmmm yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee satışların düştü hemen boka sardın dimi yeeee kürgüm yeee itaat ettireceğim sana
![]()
- Konular
- 1,420
- Çözüm
- 81
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 7,266
- Altın Konu
- 309
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 393
- MmoLira
- 6,141
- DevLira
- 15
Konu güzel ilerliyor bu konudan devam edelim güncellemeyi aşağıdaki konuya ekleyebilirsin
forum.turkmmo.com
Hyper Balık Botu Cracked / By Akey
Hyper balık botu kısa zaman önce girmemesi gereken toplara girerek büyük bir işe kalkıştı, biletleri kesildi. Rarın içindeki cracked by akey klasörünü masaüstüne çıkarın, içinde iki exe var, bunu çalıştır.exe dosyasını çalıştır, programa sınırsız erişiminiz olacak. rastgele bir lisans...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)