Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MGS Anti-Cheat ile Metin2 PvP'de Hile Devrini Kapatacağız. Ücretsiz Kullanım Hakkı !

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Başarılar.

Sürekli gelişimleri görmek güzel, güzel bir proje olmuş eline, emeğine sağlık 🌹 Sunucuların source vermediğini bilmiyordum, bilseydim kancalar için Diff hazırlar onu yükleyebilmeleri için de bir *.py hazırlar verirdim ama kim hangi altyapıyı kullanıyor onu da bilmiyoruz ki, o da ayrı bir handikap.

Teşekkür ederim 🙏🏼
Sürekli gelişimleri görmek güzel, güzel bir proje olmuş eline, emeğine sağlık 🌹 Sunucuların source vermediğini bilmiyordum, bilseydim kancalar için Diff hazırlar onu yükleyebilmeleri için de bir *.py hazırlar verirdim ama kim hangi altyapıyı kullanıyor onu da bilmiyoruz ki, o da ayrı bir handikap.
Teşekkür ederim, kesinlikle kim hangi alt yapıyı kullanıyor bilinmiyor. Bu kısmın eksik olduğunu ve ihtiyaç olduğunu gördüm açıkçası, çünkü bu tarz AC sistemleri hep ücretli. Bende ücretsiz bir yapı hizmeti sunarak kanayan yaraya belki, parmak basıp merhem olurum diye düşündüm.

kaptan kancanın konuyla ne alakası var ki
Screenshot 2026-03-17 at 11.57.01.png

kaptan kancanın konuyla ne alakası var ki
Ekli dosyayı görüntüle 170828
Hocam aslında o benim söylem tarzımdan kaynaklı bir hata oldu sanırım. Bahsettiğim olay kod entegrasyon yani bir nevi fonksiyon çağrısı. Ben onu Anti Hack sisteminde sisteme kanca atmak gibi hissettiğim için, yalnız fotoğrafa sesli güldüm :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri