- Konular
- 2,927
- Online süresi
- 7ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 5,945
- Altın Konu
- 507
- Başarım Puanı
- 399
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 28 Gün
- MmoLira
- 118,576
- DevLira
- 121
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Panoramik cam tasarımı ilk gördüğümde fazla abartılı geldi. Her yerden cam, her açıdan görünen iç kısım, bu konseptin pratik bir değeri var mı diye düşündüm. Ama masa düzenini yeniden kurgulamaya başlarken kasanın yalnızca bir kutu olmadığını, masanın görsel merkezine oturduğunu fark ettim. O noktadan sonra Hyte Y60 aklımdan çıkmadı. Panoramik üç taraflı cam tasarımıyla tam anlamıyla farklı bir şey sunuyordu, ne daha önce böyle bir kasa görmüştüm ne de bu konseptin bu fiyata gelebileceğini düşünmüştüm.
Kutu büyük ve ağır geldi. Kasayı çıkarınca o panoramik cam yapının fotoğraflarda verdiği etkiyi gerçekte de koruduğunu gördüm. Ön, üst ve yan taraf temperli camla kaplı, kasanın içi neredeyse her açıdan tamamen görünür. Bu tasarım kararı kurulum sürecini farklı bir boyuta taşıdı, her kablo her bağlantı görüneceği için estetik bir kurulum zorunluluk olmaktan çıkıp bir önceliğe dönüştü. Alüminyum çerçeve kaliteli ve sağlam, bu boyuttaki bir kasada beklenen işçilik standardı karşılanmış. Riser kablo dahili olarak geliyor, dikey ekran kartı kurulumu için bu detay değerli.
Montaj süreci alışılmışın biraz dışında ilerledi. Dikey ekran kartı kurulumu bu kasanın en dikkat çekici özelliği, kart yatay değil dikey monte ediliyor ve cam panel üzerinden doğrudan görünüyor. Bu kurulum hem görsel açıdan etkileyici hem de pratik olarak sıcaklık değerlerine olumlu katkı sağlıyor. Kablo yönetimi en zorlu kısım oldu, her şey görünür olduğu için kablo düzenine normalden çok daha fazla zaman harcandı. Radyatör desteği yeterli, 360mm radyatör üst tarafa rahatlıkla giriyor. Güç kaynağı alt bölmeye yerleşiyor, örtü paneli ana bölmeyi ferah tutuyor.
Sistemi açınca görsel etki beklentimi fazlasıyla karşıladı. Panoramik cam, dikey ekran kartı ve RGB aydınlatma bir araya gelince masada gerçek anlamda farklı bir nesne duruyor. Sıcaklık değerleri tatmin edici, dikey ekran kartı kurulumunun hava akışına katkısı ölçülebilir düzeyde. Tek zorlanılan nokta toz yönetimi oldu, bu kadar geniş cam ve açık alan toz toplamayı hızlandırıyor, düzenli temizlik şart. Ama her gün masama oturduğumda o panoramik görünümle karşılaşmak, bu kasayı seçme kararının ne kadar doğru olduğunu her seferinde hissettiriyor.