- Konular
- 1,953
- Online süresi
- 1ay 8g
- Reaksiyon Skoru
- 3,987
- Altın Konu
- 140
- Başarım Puanı
- 339
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 24 Gün
- MmoLira
- 39,465
- DevLira
- 150
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Resident Evil Requiem’de Requiem silahı için kullanılan 12.7x55 mühimmatı oldukça nadir bulunan ve güçlü bir cephane türüdür. Oyunda bu mermileri elde etmenin iki temel yolu vardır: keşif sırasında bulmak veya üretmek. Haritayı araştırırken metal evrak çantalarına benzeyen mühimmat kutularına rastlayabilirsiniz. Bu kutular genellikle kilitli odalarda veya erişmesi zor bölgelerde bulunur. Örneğin Rhodes Hill bölümünde Mutfak Şefi (Kasap) zombisini yendikten sonra açılan kilerde bu mühimmat kutularından birini bulabilirsiniz.
Daha düzenli bir şekilde Requiem mermisi elde etmek istiyorsanız üretim sistemini kullanmanız gerekir. Bunun için önce üretim tarifinin kilidini açmanız gerekiyor. Tarif, Doğu Kanadı’nı keşfederken ve Ay, Güneş ve Yıldız bulmacasını çözerken elde edilir. Bu noktada Kan Laboratuvarı’na ulaşmanız ve bazı ekipmanları toplamanız gerekir.
İlk olarak Kan Laboratuvarı’nda bulunan Kan Toplayıcı (Blood Collector) cihazını alın. Bu cihaz sayesinde zombilerin cesetlerinden veya çevredeki kan birikintilerinden Enfekte Kan toplayabilirsiniz. Enfekte Kan, Requiem mühimmatı üretiminde kullanılan en önemli malzemelerden biridir. Laboratuvarda ayrıca analiz makinesinin yanında bir kan örneği bulunur. Bu örneği analiz ettiğinizde kısa bir mini oyun başlar ve bunu tamamladığınızda üretim tarifinin kilidi açılır.
Requiem mermisi üretmek için gereken malzemeler oldukça basittir: 80 adet Enfekte Kan ve 1 adet Nadir Metal. Enfekte Kan zombilerden veya çevredeki kan kaplarından toplanabilir. Nadir Metal ise genellikle kilitli çekmecelerde veya maymuncukla açılan dolaplarda bulunur. Bu malzeme önemlidir çünkü normal üretimlerde kullanılan hurda parçalar Requiem mühimmatı için yeterli değildir.
Son olarak Birleşmiş Kan Örneğini analiz etmeniz gerekir. Bu örnek Doğu Kanadı Lobisi’ndeki dolapta bulunur ve dolabı açmak için Seviye 1 Kimlik Bilekliği gerekir. Kan Laboratuvarı’nda analiz işlemi tamamlandığında Requiem mühimmatı üretim tarifine erişirsiniz.
Tarifi açtıktan sonra gerekli malzemeleri topladığınız sürece istediğiniz zaman 12.7x55 Requiem mermisi üretebilirsiniz. Özellikle güçlü düşmanlar veya boss savaşları öncesinde bu mühimmatı stoklamak oyunun ilerleyen bölümlerinde büyük avantaj sağlar.