Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
CPYTHON_PLAYER_OFFSET bu target base adress mi oluyor farklı birşey miNET_POINTER_ADDRESS = base + 0x3FD6D0
BATTLE_CALL_ADDRESS = base + 0x2A6A40
TARGET_BASE_ADDRESS = base + 0x3F44F8
TARGET_OFFSET = 0x23BC8
Target base dediğimiz şey zaten CPythonPlayer oluyor. İkisi de aynı şey.CPYTHON_PLAYER_OFFSET bu target base adress mi oluyor farklı birşey mi
cahillik işte
teşekkür ederim
teşekkür ederimTarget base dediğimiz şey zaten CPythonPlayer oluyor. İkisi de aynı şey
bu yapay zekanın allah belasını versin
yok beceremiyorum ziren2.com a göre linkteyi sourcedeki offsets.h yi düzenleyebilecek var mı lütfen 15-20 kişi romanya serveri zaman geçsin diye oynuyorum. lütfen birisi el atabilir mi @Izzet Elci cok tesekür ederim yardımın için aynı şekilde size de @ottomantgr
yok beceremiyorum ziren2.com a göre linkteyi sourcedeki offsets.h yi düzenleyebilecek var mı lütfen 15-20 kişi romanya serveri zaman geçsin diye oynuyorum. lütfen birisi el atabilir mi @Izzet Elci cok tesekür ederim yardımın için aynı şekilde size de @ottomantgr
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.