onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Buffer Exploit

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silverhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 90
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
  • Etiketler Etiketler
    bufferexploit

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ne sinvarmış arkadaş bee, lamermi tartışılır, ama herkesi beyaz şapka yaptı orası kesin, yada herkesi iyi bir coder yaptı (hocam bu arada metin2 basit bir oyun değil lütfen bu eleştiriyi gözden geçirin, derim)

Bu kaos seven bir oyun ortamının olmazsa olmazı.
Bir şey keşfedilir, birileri kötüye kullanır, bir süre herkes tarafından oha lan dur nası yapılıyo oha denir.
Daha sonra birileri çözümünü paylaşır.
Konu biter.
Bir iki yılda bir bu döngü devam eder.
Kimse iyi bir coder de değil, mükemmel bir adamın ne işi olur burada ya da kendini mükemmel görenin.

Mac Scolder reis gibi düşünmek önemli olan.

Angola’ya hoş geldiniz, mucizeler ülkesi
Burada her şeyden biraz var
Sıkıntılar da var, para kırıntıları da
Boş boş oturma, zararın peşinden koş
Cenneti bulanların örneğini takip et

Asyalı korsanlar kıtayı istila etti
Hazineyi keşfetti, güç sahibi oldu
Angola komisyonlarla büyüyor
Patronların ağzından düşen yağlı paylarla

Halkın sesi dedikleri şey
Aslında halkın sesi değil
Konforunu kaybetmek istemeyen
Küçük bir azınlığın sesi

İnsanları kukla gibi kullanıyorlar
Temsil ettiriyorlar onları
Toplum katmanları korunmuş gibi
Ama her şey sadece göstermelik

Küreselleşme vicdanı yuttu
İnsan ruhunun şafağı söndü
Siyaset artık yalan sanatı
Adalet değil, para için okunan hukuk

Bu ezilenlerin sesi
Özgürlük için savaşanların sesi
Bu sıkıntı çekenlerin sesi
Ağlayan ama duyulmayanların sesi

Bu ezilenlerin sesi
Bastırılmış insanların sesi
Dünya hükümetlerinin
Susturmaya çalıştığı ses

“Vatansever ol” diyorlar bana
Ama para konuşulunca
Ortada vatan kalmıyor

Paralar yabancı ülkelerde sayılıyor
Bizim Kwanza'mız
Yabancı ülkelere akıyor

Biz gerçeği arayanlarız
Acımasız bir gerçekliğin içinde
Ezilenlerin sesi
Uyanmış kulaklara ulaşan sözler

Biz en güçlü çığlıkları atan
Ama en az duyulanlarız
Yeni zamanların rüzgarında
Savrulan bir nesiliz

Bir gün bu zamanlar
Bizim kanımızın rengiyle boyanacak
Çünkü özgürlük
Herkes için aynı değil

Bu ezilenlerin sesi
Özgürlük için savaşanların sesi
Bu sıkıntı çekenlerin sesi
Ağlayan ama duyulmayanların sesi

Bu ezilenlerin sesi
Bastırılmış insanların sesi
Dünya hükümetlerinin
Susturmaya çalıştığı ses

Korkuyu kıran bir ses
Özgürlüğü hatırlatan bir ses
Ölülerimizin sesi
Yaşayanlarımızın sesi

Halkımızın sesi
Sessiz kalmayanların sesi
Yükseklerden ve mezarlardan gelen
Bir halkın sesi

Mesela bu şarkı sözleri ile beat yapan birisinin rap merdivenlerini hızla tırmanmaması imkansız.
İnsanlara ilham veriyor.
Örneğin @RASCALAC gibi düşünmek için bunu anlamalısınız. Anti-hile programını geliştirirken kesinlikle bu şarkıyı açıyor ve şu hareketi yapıyor :

1773586346627.png

Bu adam bir başarı örneğidir.

Son olarak, A Voz do Oprimido kardeş. Tek diyeceğim bu...
1773586422671.png

@s1nwar reis nerdesin seni andık

sii sii siii sinwar sinwar sinwar

Şimdi beyler, Metin2 basit bir oyun.
Bizim ülkemizde yapılan saldırılarda da bu şekilde basit. Çözüm bulan şirketlerin çözümleri de ona göre basit.
Senelerce sunucu satan şirketler, metin2 ye dair koruma için ServerState'ye bir mikrotiğe giden key mantığı ile koruma sağladılar.
OVH gibi şirketlerden sunucularını açan, firewall ayarlarını yapan bir çok global sunucu da var.

Şu konudaki çözüm de açıkçası çok gereksiz. Aptalca bir lamersavar.
Saldırı alan ve saldırı aldığı için bu çözümü uygulayacak arkadaş önce koruma için para verdiği şirkete gidip bunun bir DDoS saldırısı olduğunu, kendisini koruması için para ödediğini söylesin. Mantıken sana paket gönderen IP adresi binlerce de olsa, sana erişebiliyor ve istek atabiliyor değil mi?

Sadece mikrotik ya da network cihazı da değil konu. Port ve uplink de önemli.

L4 L7 muhabbetlerine gelirsek, saldırı koruması olmayan bir sunucuda L7 ile de saldırı yapabilirsiniz.
Metin2 sunucunuzun portu 30001 ise mesela, web browserinize yazın bakalım
Denemek için 30 dolarlık bir stresserden L7 attack gönderip sonuç aldığım için konuşuyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 170411

Yani burada neyin tartışması ya da savaşı dönüyor anlamadım.

tartışma yok ki biz sohbet ettik, ben onun anlatmak istediğini anladım o da beni anladı :D

bir çok dediğin şeye de katılıyorum, bu arada ovh ve hetzner den satın aldığınız vakit bir çok yerde destek göremeyeceksin, bir mesajda dahi 1 hafta bekleyeceksin o yüzden Turklokasyon un ilgisi alakası bambaşka seviye ben kendi gözümle gördüm saldırı günü 3 saat benimle telefonda vakit ayırdı konuştu. He fiyat konusunda ovh veya hetzner ona katılıyorum ama bu toplulukta bunları becerebilecek onlarla masaya oturabilecek iletişim kurabilecek ve kendi ayarlarını panelden kendisi yapabilecek max kişi sayısı bir elin parmağını geçer mi geçmez mi bu akıllarda soru işareti bırakıyor.

diğer konuya gelince turklokasyonluk hiç birşey yoktu burada sadece o kendisine söylenenleri yapmış, şurayı kapatalım discord giremiyorlar burayı açalım denmiş ve kaç kerede sahiplerini uyarmış zaten. Buffer mevzusu ise src lik durum turklokasyonluk bir şey değildi.

Edit : microsoftun yanında standımız var diyen firmalarlada çalıştım saldırı aldıklarını kabul bile etmediler , verilerimin hepsi çöp oldu sözleşmeye bile uymadılar googlede yorumlarda bile küfürler etmiştim posta güvercini ile mesajlaşıyorduk HOSTKEY ;

1773587935930.png

İşin sonu artık kendi makineme sahibim istediğim şekle sokuyorum 1 yıldır da oyunlarım hepsi aktif turktelekomla da anlaşamaya varacağım yakında

Son düzenleme:
diğer konuya gelince turklokasyonluk hiç birşey yoktu burada sadece o kendisine söylenenleri yapmış, şurayı kapatalım discord giremiyorlar burayı açalım denmiş ve kaç kerede sahiplerini uyarmış zaten. Buffer mevzusu ise src lik durum turklokasyonluk bir şey değildi.

Lokasyon için değil, tüm diğer sağlayıcılar için bunu söylüyorum.
Mantıken sana random ip lerden paket gönderilmesi bir DDoS saldırısıdır.
Tek bir IP den oyununun çökertilmesi ya da 5-10 IP'den oyununun çökertilmesi de senin problemindir.
Ancak, saldıracak olan kişi proxy list indirip sana 1000 farklı IP'den istek gönderebiliyorsa bu bir DDoS saldırısıdır.
DDoS koruması da buna dahil olmak zorundadır.

Konuya lütfen firma bazlı fanatiklik olarak değil, olayın yapılışı ile bakın.

Sonuçta bu kişi o paketi gönderebilmek için erişim iznini almış, sana erişim gönderebiliyor.
⭐ve bunu binlerce proxy ip si ile yapıyor. Zombi oyunu oynayan bilgisayarlar ile değil. ⭐

Son düzenleme:
Lokasyon için değil, tüm diğer sağlayıcılar için bunu söylüyorum.
Mantıken sana random ip lerden paket gönderilmesi bir DDoS saldırısıdır.
Tek bir IP den oyununun çökertilmesi ya da 5-10 IP'den oyununun çökertilmesi de senin problemindir.
Ancak, saldıracak olan kişi proxy list indirip sana 1000 farklı IP'den istek gönderebiliyorsa bu bir DDoS saldırısıdır.
DDoS koruması da buna dahil olmak zorundadır.

Konuya lütfen firma bazlı fanatiklik olarak değil, olayın yapılışı ile bakın.

Sonuçta bu kişi o paketi gönderebilmek için erişim iznini almış, sana erişim gönderebiliyor.
⭐ve bunu binlerce proxy ip si ile yapıyor. Zombi oyunu oynayan bilgisayarlar ile değil. ⭐

heh aynen orası turklokasyonluk değil çünkü çocuk oyuncağı gibi 3-4 kere bazı yerleri kapattırıp açtırıyorlar. Turklokasyon un m2 üzerinde yaptığı geliştirmeler ise kişisel fikrim istisnasız en iyisi. ovh veya hetzner gibi firmalardan cevap bile alamazsın. kişisel fikirlerim tabi bunlar

1773588135031.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri