Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Buffer Exploit

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silverhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 90
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
  • Etiketler Etiketler
    bufferexploit

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler metin2 sunucu gücü yettikçe işe yarayacak bir fix olarak düşünüyorum çünkü yüksek ve sürekli olarak gelen paketlerde CPU dolacağı ve sunucu önünde farklı bir sunucu bu gücü karşılayamayacağı için bütün yükü FreeBSD sırtlayacaktır bu da oyuncu açısından olumsuz sunucu açısından ise istek karşılamamasına yol açabilir bunun için fiziksel çözümlere başvurulabilir fakat ücretsiz ve kullanıcı sırtına yük oluşturmamak için başarılı bir fix olarak düşünüyorum
if(packet_size > MAX) if(rate > limit) gibi şeyler cpuyu doldurmaz proxy kısmında ise modern oyunlar edge proxy kullanıyor riot blizzard walve gibi

Eline sağlık , yine tam anlamıyla a dan z ye bir fix değil ama oyunu girişleri ayakta tutabildiği kadar tutar.

+ olarak konuda da geçen bunları yapmak src üzerinden sizleri yorar asıl en büyük fixi sunucu aldığınız yer fixler.

Türk Lokasyon ( Emre ) kökten sunucu tabanından bunu fixledi.
Hep bize lolo galiba canım sen anladın 😂😂

@Silverhand eline sağlık beko

İYİCE ŞARKILARLA YAŞAYAN ADAM OLDUN

Baba aşırı sinirliyim, dün istanbulda bugün ise tayland uçağında olmam gerekiyordu.
Nişanlım, 4 kız gittiler. Şimdi onlar Tayland'da ben aptal iran israil savaşı yüzünden bileti 3 gün sonraya ertelenmiş bir şekilde evde oturuyorum!
Bu kadar sinir bozucu farkında mısın?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri