- Konular
- 11
- Online süresi
- 1ay 28g
- Reaksiyon Skoru
- 51
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 72
- TM Yaşı
- 3 Yıl 5 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 1,034
- DevLira
- 9
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Profesyonel/Hizmet
Discord Hesabım : beethoven3623
Bütün Sistemleri ayrıca Satın alabilirsiniz arkdaşlar Bizzat kendim Ekliyorum.
Piya2 v1 / Files Destek (v1 halli satışdadır v2 kendim açıyorum oo yüzden onun satışını yapmıyorum )
Piya2 v2 / Files Destek yeni oyunu Bir Ay içinde Açılçaktır
Elvis2 / Full Destek 1-99
Sağlam2 / Full Destek 1-99
( Her Türlü Crash Core Sorunları olmaması için oyun açan Müşterilerimin Hep yanındayım )
Merhabalar arkdaşlar Yıllardır buralardayım Bu aralar çalışmadım için zamanım oldu için
Files VS'lik olarak hazırlandı; hiçbir eksiği yoktur, hatta fazlası vardır. Fazla söze gerek yok, benimle çalışanlar kalitesini bilir.
Her türlü files yapılır Destek vs veya kendi fileslerimle açabilirsiniz aktif oyuncu görmüş
Sistem Kendim Tarafımdan Yapılmıştır Ekrandaki Sorunlar Gerçek Değildir Test Amaçlıdır Ekrandaki Yazılar Json taraflı çalışmakdadır Filesim
Destek sağladım Oyun 1-99 2k Online Haylada Sağlıyorum,(Core Düzenleme C++ Düzeltme Ve birçok şey Update Olarak)
Discord Hesabım : beethoven3623
Bütün Sistemleri ayrıca Satın alabilirsiniz arkdaşlar Bizzat kendim Ekliyorum.
Piya2 v1 / Files Destek (v1 halli satışdadır v2 kendim açıyorum oo yüzden onun satışını yapmıyorum )
Piya2 v2 / Files Destek yeni oyunu Bir Ay içinde Açılçaktır
Elvis2 / Full Destek 1-99
Sağlam2 / Full Destek 1-99
( Her Türlü Crash Core Sorunları olmaması için oyun açan Müşterilerimin Hep yanındayım )
Merhabalar arkdaşlar Yıllardır buralardayım Bu aralar çalışmadım için zamanım oldu için
Files VS'lik olarak hazırlandı; hiçbir eksiği yoktur, hatta fazlası vardır. Fazla söze gerek yok, benimle çalışanlar kalitesini bilir.
Sistem Kendim Tarafımdan Yapılmıştır Ekrandaki Sorunlar Gerçek Değildir Test Amaçlıdır Ekrandaki Yazılar Json taraflı çalışmakdadır Filesim
Destek sağladım Oyun 1-99 2k Online Haylada Sağlıyorum,(Core Düzenleme C++ Düzeltme Ve birçok şey Update Olarak)
Son düzenleme:
- Konular
- 11
- Online süresi
- 1ay 28g
- Reaksiyon Skoru
- 51
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 72
- TM Yaşı
- 3 Yıl 5 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 1,034
- DevLira
- 9
Güncel
- Konular
- 11
- Online süresi
- 1ay 28g
- Reaksiyon Skoru
- 51
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 72
- TM Yaşı
- 3 Yıl 5 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 1,034
- DevLira
- 9
Güncel
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)