Debug Client Access Violation Sorunu

c0d3rturk

Level 6
Konular
202
Online süresi
1g 15288s
Reaksiyon Skoru
176
Altın Konu
0
Başarım Puanı
168
TM Yaşı
15 Yıl 4 Ay 18 Gün
MmoLira
495
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Turkmmo altyapı files'ın clientini debug olarak build aldıgımda cmd penceresi açılıp geri kapanıyor ve oyun açılmıyor, herhangi bir syserr veya log yok.
Visual studio züerinden debug ettiğimde
Burada patlıyor
C++:
    Tracef("Note: PackFirst mode not disabled. [file]\n");

Callstacki izlediğimde
Debug.cpp deki log yazma fonksiyonuyla alakalı, fakat problemi çözemedim.

C++:
void LogFile(const char* c_szMsg)
{
    CLogFile::Instance().Write(c_szMsg);
}

Callstack:

Logfile'a yazmayı kapatıp çalıştırmayı denediğimde ise:

UserInterface.cpp'deki RegisterPack'te patlıyor.

Sanki dosyaları ne okuyabiliyor ne yazabiliyor gibi geldi bana.

Not: Yönetici olarak çalıştırılmıştır.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Visual Studio'da Solution Explorer üzerinden UserInterface projesine sağ tıkla ve Properties (Özellikler) seçeneğine gir. Sol taraftaki menüden Configuration Properties -> Debugging yolunu izle. Sağ tarafta Working Directory ayarını göreceksin. Bu kısım muhtemelen $(ProjectDir) olarak ayarlıdır. Bu değeri sil ve yerine Metin2 client dosyalarının (pack, miles, lib klasörlerinin bulunduğu ana dizin) tam yolunu yaz. (Örneğin: C:\Masaustu\metin2_Client\)
Alternatif olarak, eğer .exe dosyan derleme sonrası doğrudan client klasörüne çıkıyorsa, buraya $(TargetDir) de yazabilirsin
Denermisin.
Çözüm
Client sourceyi upload edin ve bana link atın virüs totale de taratın. Defenderada taratıp ekran görüntüsü atabilirsiniz. Sorunu çözeyim.
Client sourceyi upload edin ve bana link atın virüs totale de taratın. Defenderada taratıp ekran görüntüsü atabilirsiniz. Sorunu çözeyim.

Çözüm
Ö.M olarak gönderdim, teşekkürler.

JinHu proje dosyalarındaki platform toolseti v143'e çekerek açılmama sorununu çözdü, vakit ayırdığı için çok teşekkür ederim

Not:
FullClient'ınızın dosya yolunda "." olmasın yoksa Debug client donuyor

Sorunu beraber çözdük debug clientin donma sorunu aklımıza gelipte ihtimal vermediğimiz şekilde çözüldü

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)