InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Saksafonlu Çark Düzenleme / Simule Etme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silverhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 381

Silverhand

SilveriusPanel
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Moderator
Konular
196
Çözüm
6
Online süresi
3mo 6d
Reaksiyon Skoru
976
Altın Konu
39
Başarım Puanı
184
MmoLira
5,313
DevLira
36
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ÇARK OYUN İÇİ ÇARKTIR!
Bilgilendirme : Panelimiz sadece kendi oyunlarımıza özeldir.
Satışı, ticareti v.s. yoktur! Panel arayanlar için en doğru tercih İrisPanel mehmet abiden yardım almaları olacaktır. (Mehmet abimize beton yetmez)

Kullandığımız admin panel şablonu :

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

ÇARK OYUN İÇİ ÇARKTIR!
Satışı, ticareti v.s. yoktur! Panel arayanlar için en doğru tercih :
(Mehmet abimize beton yetmez)

Videonun sonuna kadar saksafon bekledim. Video içeriği ve yazılım saksafon içermediği için konu kapatılmıştır.

Videonun sonuna kadar saksafon bekledim. Video içeriği ve yazılım saksafon içermediği için konu kapatılmıştır.

Bu bölümdeki sizi etiketlediğim ve etiketleyeceğim tüm konulara aynı özeni göstereceksiniz değil mi?

Adaletli bir yönetim bekliyorum. Bu andan itibaren bütün konulara müdahale etmenizi rica ediyorum. Ayrıca, lütfen kuralınızı bölüm kurallarında da belirtir misiniz?

En iyi adaleti sağlayacağınıza bana inat bu davranışı yapmadığınıza adım gibi eminim. Yazdığınız tarzda konu açmayı bırakın, yanından geçmeyen bir sürü yönetim üyesi konusu var mesela. Sevgili yöneticilerimiz de bu yeni kuralımızı uygulasın ki bize örnek olsunlar lütfen.

Şahsen en son admin duvarına gratis alışveriş videosu attığım için tehdit etmiştiniz. Admin buna bir şey dememişken profiline müdahale etmiştiniz.

Bu bölümü de temizlemiş oluruz hem. İnsanlar da küsmeye diğer platforma geçmeye devam ederler. İstediğinizin bu olduğuna inanıyorum.

Son düzenleme:
Sen büyüdün senle şaka da yapılmaz.

ÇARK OYUN İÇİ ÇARKTIR!
Satışı, ticareti v.s. yoktur! Panel arayanlar için en doğru tercih İrisPanel mehmet abiden yardım almaları olacaktır. (Mehmet abimize beton yetmez)

Elinize saglik.

Ekip içerisinde db erişimi olmayan birinin düzenlemesi için mantıklı ama genelde toplu düzenlemeler için bu web arayüzleri pek kullanışlı olmuyor fikrimce.

Simülasyon için ise aynı çark'ı panelde döndürmek yerine 1000 kez çevrildi x y z itemlerinden 5-10-15 adet attı gibi çıktı vermesi kullanışlı olmaz mı?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri