- Konular
- 5
- Online süresi
- 4g 2737s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 38
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 2 Gün
- MmoLira
- 2,170
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
eline sağlık abim
- Konular
- 3
- Online süresi
- 53464s
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 12
- TM Yaşı
- 1 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 240
- DevLira
- 3
eline sağlık abi
- Konular
- 16
- Online süresi
- 2g 76921s
- Reaksiyon Skoru
- 150
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 47
- TM Yaşı
- 4 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 1,498
- DevLira
- 0
Programı yaptım . Umarım hoşuna gider.kardeşim teşekkür ederim bekliyorum dc adresin var mı nekadar sürede yapabilirsin
https://forum.turkmmo.com/konu/3943209-gf-filtreli-toplama-yapan-mini-bir-proje/
- Konular
- 1
- Online süresi
- 36221s
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 7
- TM Yaşı
- 1 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 317
- DevLira
- 0
hocam merhabalar ben bazı offsetleri adam akılı bulamıyorum buldugun program ismi varmı ben ida free ile deniyorum yanlız bazı tekniklerin pattern lerini offsetlerini bulamadım bi çoğunu buluyorum ama item use gibi şeylerin bulamıyorum ben sizin verdiğinizi deniyorum yanlız nasıl çektiğinizi gösterebilirmisiniz müsait bi zamandaParça parça hobi olarak olarak geliştirmekte olduğum proje için adres ve offsetleri bir arkadaşım istemişti . Buradan da paylaşmak istedim.
Yapay zekaya bu dosyayı verdiğinizde buradaki sistemlerden istediğinizi hemen kullanılır hale getirecektir.
Güncelleme1 5 Mart 2026 :
Efsun offset hatalı sonuç veriyordu düzelttim .(Bir arkadaşım uyardı )
Envanter item düşürme fonksiyonu ekledim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 16
- Online süresi
- 2g 76921s
- Reaksiyon Skoru
- 150
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 47
- TM Yaşı
- 4 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 1,498
- DevLira
- 0
Dumper araçları var(DragoDumper ) . Bunlar python tarafında kullanılan fonksiyon ve adreslerini veriyor . Python bot yapmıyorsan C++ adreslerini bulman gerekiyor. Python adreslerinden yararlanabilirsin . IDA kullanıyorsan adresleri bulmakta kolaylık sağlar.hocam merhabalar ben bazı offsetleri adam akılı bulamıyorum buldugun program ismi varmı ben ida free ile deniyorum yanlız bazı tekniklerin pattern lerini offsetlerini bulamadım bi çoğunu buluyorum ama item use gibi şeylerin bulamıyorum ben sizin verdiğinizi deniyorum yanlız nasıl çektiğinizi gösterebilirmisiniz müsait bi zamanda
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)