Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Gigabyte M32U Monitör İncelemesi

Lorenzo

Vatan, Türk’ün Kalesi!
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Co Admin
Developer
Yönetici
Turnuva
Admin
Yarışma
Paylaşım
Konular
3,009
Çözüm
31
Online süresi
7mo 18d
Reaksiyon Skoru
5,999
Altın Konu
507
TM Yaşı
10 Yıl 5 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
399
MmoLira
119,578
DevLira
121
Ticaret - 100%
2   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1772664497496.png

Monitör yükseltmesi yapmak istiyordum ama 4K ve 144Hz bir arada sunan modeller genellikle çok pahalıydı. Asus ve LG'nin bu kombinasyondaki ürünleri bütçeyi ciddi zorluyordu. Gigabyte M32U araştırırken karşıma çıktı, aynı özellikleri çok daha makul fiyata sunuyordu. Marka monitör alanında o kadar bilinmiyor, tereddüt ettim bu yüzden. Yorumlar olumlu yöndeydi, risk alınmaya değer göründü. 32 inç boyut için de hazır hissediyordum, küçük ekrandan geçiş zamanı gelmişti.

Kutu büyük ve sağlam geldi, köpük koruma yeterliydi. İçinden monitör, stand, HDMI ve DisplayPort kablosu çıktı. Stand montajı vida gerektirmedi, klips sistemiyle tamamlandı hızlıca. Yükseklik ayarı mevcut ama pivot desteği yok, dikey kullanım isteyenler için bu eksiklik göze çarpıyor. Ekran büyük ama çerçeve ince, masada şık bir görünüm oluşturdu. Arka taraf tasarımı sade, gereksiz çıkıntı veya ışık yok.

1772664529530.png

4K çözünürlük 32 inçte mükemmel bir yoğunluk sunuyor, her şey keskin ve net görünüyor. Masaüstünde iki pencereyi yan yana açmak çok rahat hale geldi, ekran alanı bir önceki monitörle kıyaslanmıyor. IPS panel renk doğruluğu tatmin edici, fotoğraflara bakarken renkler gerçekçi görünüyor. Siyahlar IPS standartlarında biraz açık ama günlük kullanımda rahatsızlık vermedi. Parlaklık yeterli, gün ışığı gelen odada bile ekran okunabilir kaldı.

144Hz deneyimi 4K çözünürlükle birleşince etkileyici bir sonuç çıktı ortaya. Oyun sırasında hem görüntü kalitesi hem akıcılık aynı anda elde edildi, bu ikisini birden sunmak bu fiyatta az rastlanan bir şey. FreeSync Premium desteği var, ekran yırtılması tamamen ortadan kalktı. HDMI 2.1 portu mevcut, PS5 ve Xbox Series X'te 4K 120Hz desteklendi. Konsol ve PC kullanıcıları için bu port gerçekten değerli bir özellik.

USB hub özelliği dahil, monitör üzerinden iki USB bağlantısı kullanılabildi. KVM switch desteği var, tek monitörle iki bilgisayar yönetmek mümkün. Hoparlörler dahil ama sesi zayıf, harici çözüm tercih edildi. Sekiz aydır kullandım, panel sorunu veya dead pixel yaşanmadı. 4K 144Hz kombinasyonunu makul bütçeyle arayanlar için bu monitör piyasadaki en cazip seçeneklerden biri olmayı sürdürüyor.

Eline sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri