kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek svside catpcha hakkında yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metin3Online
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 337

Metin3Online

Level 1
Üye
Konular
5
Online süresi
17h 10m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 4 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
36
MmoLira
576
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1772585632046.png

merhaba,
svside'nin bu captcha sistemini geçmek için Tesseract/EasyOCR, yolov8 Packet Sniffing (Npcap/Scapy ile Chat Paket Analizi), Memory Reading, Function Hooking hangisini kullanabilirim? bu sanırım svsidenin en eski captcha sistemi. daha önce uğraşmış, fikri olan veya hangisiyle net sonuç alacağım hakkında yardımcı olur musunuz. yalnızca hangisinin sonuç vereceğini öğrenmem de yeterli teşekkür ederim

basit düşün. ekran görüntüsü aldır daha sonra yapay zekaya çözdür yapay zekanın cevabını oyunda sohbete yazdır " #ebvs.svside: xx"

basit düşün. ekran görüntüsü aldır daha sonra yapay zekaya çözdür yapay zekanın cevabını oyunda sohbete yazdır " #ebvs.svside: xx"
" #ebvs.svside: xx" daha önce de denemiştim. blanka filesta deniyorum. çalışmıyor maalesef. yapay zeka da çok zeki değil sanırım(ya da ben değilim) her yolu denememe rağmen fotoğrafı okuyamıyor. bu sebeple diğer memory seçeneğini mi denesem diyorum. ama işte memtor vs. veya daha önce nasıl yaptılar bunu merak ediyorum. gidipte olmayacak seçenekten zorlamak istemiyorum açıkcası

" #ebvs.svside: xx" daha önce de denemiştim. blanka filesta deniyorum. çalışmıyor maalesef. yapay zeka da çok zeki değil sanırım(ya da ben değilim) her yolu denememe rağmen fotoğrafı okuyamıyor. bu sebeple diğer memory seçeneğini mi denesem diyorum. ama işte memtor vs. veya daha önce nasıl yaptılar bunu merak ediyorum. gidipte olmayacak seçenekten zorlamak istemiyorum açıkcası
sen memory yapmak istiyorsun, eğer pixel olarak geçmek istiyorsan bahsettiğim yöntem zaten çalışıyor ve sadece bu kadar da değil, item seçmeli bot kontrolleri de yapay zekaya gösterip cevaba göre koordinat belirleyip tıklama yaptırabilirsin.

1772628060921.png

hatta sadece item seçme veya rakam girme değil itemi kutuya sürükleme gibi işlemleri de yapabilirsin, aklına ne geliyorsa py+ai kombosuyla yapılır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri