Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ARC Raiders: "What We Left Behind" Görevini Çözdüm! (Adım Adım Tamamlama Rehberi)

officialtornado

FK GAME
Moderator
Paylaşım
Konular
124
Online süresi
7g 44715s
Reaksiyon Skoru
290
Altın Konu
0
Başarım Puanı
119
TM Yaşı
2 Yıl 7 Ay
MmoLira
9,511
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Selamlar Turkmmo ailesi! Bugün size ARC Raiders dünyasında beni biraz uğraştıran ama bitirdiğimde "oh be" dedirten, bol koşturmacalı What We Left Behind görevinden bahsedeceğim. Bu görevde oyun bize çok az bilgi veriyor, adeta dedektiflik yapmamızı istiyor. Ben sizin yerinize tüm haritaları gezdim ve gereken noktaları tek tek buldum.

Önemli Not: Bu görevi açabilmeniz için öncelikle "Dormant Barons" ve "Greasing Her Palms" görevlerini bitirmiş olmanız gerekiyor. Bu görevde ölürseniz eşya kaybetme derdiniz yok (extract yapmanız gerekmiyor), o yüzden hızlıca bitirmek için biraz riskli oynayabilirsiniz.
arc-raiders-what-we-left-behind-buried-city-1.png

1. Durak: Dam Battlegrounds (South Swamp Outpost)

İlk olarak Dam Battlegrounds haritasına rotamızı kırıyoruz. Haritanın batı tarafına doğru ilerleyin. Tam olarak harita üzerindeki yazının altında kalan büyük ana binayı bulmanız lazım. İçeri girdiğinizde masanın üzerinde bazı notlar göreceksiniz. Bu notları topladığınızda ilk aşama tamamlanmış oluyor. Burası aynı zamanda sağlam loot çıkan bir yer, notları alırken etrafa bakmayı unutmayın!

2. Durak: Spaceport (Bilguun's Hideout)

İşte en gıcık nokta burası çünkü haritada ismi yazmıyor, resmen körleme gidiyoruz. "Container Storage" bölgesinin doğu tarafına yönelin. Dış duvar boyunca yürürken, duvarın kenarına inşa edilmiş devasa bir Raider kampı benzeri yapı göreceksiniz. Merdivenlerden yukarı tırmandığınızda notlar hemen içeride sizi bekliyor olacak.

3. Son Durak: Buried City (Raider Camp)

Burada bizi biraz daha fazla ARC düşmanı bekliyor, hazırlıklı olun. Buried City'deki katlı otoparka (parking garage) gidin ve içeri sızın. Genelde kendinizi ikinci katta bulacaksınız. Güney tarafına doğru ilerlediğinizde sizi aşağı indiren bir zipline (kayma teli) göreceksiniz. Zipline ile aşağı indiğinizde konteynerlerin olduğu bölgede son parçaları toplayabilirsiniz.Dikkat: Burada bazen bir Bombardier doğabiliyor, eğer ekipmanınız zayıfsa dikkatli yaklaşın!

Görev Ödülleri: Buna Değdi mi?

Tüm parçaları toplayıp Tian Wen'e geri döndüğünüzde sizi gerçekten güzel ödüller bekliyor. Silahlarınızı ciddi anlamda güçlendirecek şu eklentileri alıyorsunuz:

• Muzzle Brake II (Namlu Freni)
  • Vertical Grip II (Dikey Tutamak)
  • Stable Stock II (Stabil Dipçik)
Bu eklentiler özellikle tepmesi yüksek silahlar için hayat kurtarıcı. Görev hakkında takıldığınız bir yer olursa veya "ben orayı bulamadım" derseniz yorumlarda buluşalım, hemen yardımcı olurum!
arc-raiders-what-we-left-behind-dam-battlegrounds-2.png

eline sağlık paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri