- Konular
- 1
- Online süresi
- 16m 5s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 1 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 17
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar,
Tamamen hobi amaçlı, "o.c. paketçilerin" para tuzaklarından uzak, kendi i9 canavar makinemde (UK lokasyonlu) hazırladığım Legion 7.3.5 (2692) sunucumuzu açtık!
Bu sunucu, "Vaktim az ama WoW keyfi yapmak istiyorum" diyenler ve tek başına takılmayı sevenler için tasarlandı. Profesyonel bir iddiamız yok, tek amacımız kaliteli ve lag-free bir ortamda Legion hikayesini tekrar yaşamak.
Sunucu Özellikleri:
Nasıl Bağlanırım?
Tamamen hobi amaçlı, "o.c. paketçilerin" para tuzaklarından uzak, kendi i9 canavar makinemde (UK lokasyonlu) hazırladığım Legion 7.3.5 (2692) sunucumuzu açtık!
Bu sunucu, "Vaktim az ama WoW keyfi yapmak istiyorum" diyenler ve tek başına takılmayı sevenler için tasarlandı. Profesyonel bir iddiamız yok, tek amacımız kaliteli ve lag-free bir ortamda Legion hikayesini tekrar yaşamak.
Sunucu Özellikleri:- Tamamen Solo Dostu: Zindanlara (Dungeon) tek başınıza girebilirsiniz! İçeride size özel Solo Buff tanımlanır, böylece grup beklemeden bossları devirebilirsiniz.
- VIP/Edit ASLA Yok: Sunucuda para ile satılan hiçbir şey yok. Herkes eşit, herkes oyuncu.
- Donanım Gücü: i9 İşlemci, 32 GB RAM ve NVMe SSD üzerinde çalışıyor. Lag veya donma söz konusu bile değil.
- Samimi Ortam: Amatör ruhla, dost meclisi tadında bir sunucu.
Nasıl Bağlanırım?- WoW Legion 7.3.5 (2692) istemcinizi hazırlayın.
- WTF/Config.wtf dosyasını açın ve şu satırı ekleyin/değiştirin:SET portal "lgntr.ddns.net"
- Web sitemizden üyeliğinizi alın: lgntr.ddns.net ya da
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.