Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışıyor Altes2 65-250 Vslik Basit Hack

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

olurda iftira yalan falan söyler diye kanıt bırakayım böyle insanlardan uzak durulmalı
gelip bana kardeş hakkını helal et durduk yere bir adaletsizlik yaptım doğru diyorsun metin2 bu savaşmak oyunun yapısında var deseydi diyecektim helal olsun bari hatasının farkında erdemli bir davranışta bulundu ama kendisi kıt kadar aklıyla haklı cıkmaya calısıyor
rica ediyorum ben anlatamadım birileri bu arkadaşa metin2 yi bir anlatsın.
okadar oynuyorsun emek ve vakit harcıyorsun tak seni banlıyor sebep ne diyorsun mileti kesmişssin diyor ahh ahh ne diyeyimki
yani mesele oyunda değil banlasın umrumdada değil salak insanlara dayanamıyorum.
şimdi koşar yetkililere ağlamaya.
rica ediyorum yetkililere kosup ağlamadan önce googleye girip metin2 denilen lanet oyunu bir araştırsın.
neyin ne olduğunu anlasın yetkililerde ne hakla bilmiyorum ondan sonra yorumumu kaldırsın.

Son düzenleme:
olurda iftira yalan falan söyler diye kanıt bırakayım böyle insanlardan uzak durulmalı
gelip bana kardeş hakkını helal et durduk yere bir adaletsizlik yaptım doğru diyorsun metin2 bu savaşmak oyunun yapısında var deseydi diyecektim helal olsun bari hatasının farkında erdemli bir davranışta bulundu ama kendisi kıt kadar aklıyla haklı cıkmaya calısıyor
rica ediyorum ben anlatamadım birileri bu arkadaşa metin2 yi bir anlatsın.
okadar oynuyorsun emek ve vakit harcıyorsun tak seni banlıyor sebep ne diyorsun mileti kesmişssin diyor ahh ahh ne diyeyimki
yani mesele oyunda değil banlasın umrumdada değil salak insanlara dayanamıyorum.
şimdi koşar yetkililere ağlamaya.
rica ediyorum yetkililere kosup ağlamadan önce googleye girip metin2 denilen lanet oyunu bir araştırsın.
neyin ne olduğunu anlasın yetkililerde ne hakla bilmiyorum ondan sonra yorumumu kaldırsın.
Ne hakla savaş oyununda birini öldürürsünüz!?

neyse birşey olmaz böyle basit şeyler için birinin kalbini kırmak istemiyorum
oyun bu önemi yok mesajlarımı silmek isterlerse silsinler.

adamsın zaten oyun sahibi atakan diye bilinçsiz akli melekeleri yerinde olmuyan biri
herkesin tekme tokat dövüşütüğü oyunda adamlar beni 100 kere kesti birşey demedim aradan zaman geçti gelişip bu adamları kestiğim için beni banladı yani metin2 denilen oyunda böyle bir cahilliği yapacak kadar cahil olmak için harbi cahil olmak gerekiyor.
bana diyorki biri sana saldırdığında gelip bize söylüyeceksin o adamı banlıyacağız ben bu kafadaki adama ne diyeyim
metin2 de savaşan herkesi banlasınlar o zaman bu nasıl bir mantık
banane o adamı kesınce o adamın rahatsız olmasından herkes bir birine saldırıyor oda beni yeri geldimi kesiyor oyunun huzuru bozuyorsun diyor mileti dövüyorsun para kaybediyorum demiryorda huzur diyor
bir oyun düşünün alt yapısı hardcor savaşa dayanan gelmiş bana kimseye karışma diyor metin2 sahibi burda olsa yüzüne tükürür
bu şahısın arkadasları buna gelip ağladı diye beni banladı yaw bir insanın IQ ahlakı bu kadar ucuz ve basit olmamalı.
pubg gibi bir oyun oynuyacaksın adam vurmak yasak diyeceksin ben bu tursil mintak beyinliye ne diyeyimki 3 5 kuruscu biri
gerçi oyunda bana saldıran sonradan benden dayak yiyen oyuncu gmye bin tl verdim banlarlarlar birazdan bunu dedi inanmadım bir insanın bu kadar ahlaksız olacagını düşünemedim gerçekten ondan sonra banladı. bu çocuğun ederi 1000 tl ucuz bir şahış.
Söylediklerine katılıyorum şu boş bug dolu sunucu öyle şansa baktım yani tamamen random geldi karşıma sonra aslında ss i metin mapında alcaktım hızlı kesmeyi gösterme amaçlı zaten bomboş sw 1 Lonca tekele almış sunucuyu her serbest kesiyorlar farm mapta herkesi şaman okçu vs birine yazdım 2 dk müsade etmesi için küfür etti :D ben ufak tartısma yasar gib oldum. Sonra kuleye gittim o çocugun küfür konusmasını da iletmek için dc de yazdım genelde yapmam böyle şeyler :D ct vs bakar sonra rafa kaldırırım sunucuyu adam lonca üyesini şikayet ettim diye bu ss de olan hesaba hwid ip ban attı dcde engelledi spoof attım tekrar bir hesap olusturdum farklı bir dc adresi ile yazdım sebebi için o da banlandı :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)