noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

1-99 Oldukça sade Files Arıyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Umutcan ER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 262

Umutcan ER

Level 1
Üye
Konular
8
Online süresi
1d 2h
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
1 Yıl 7 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
18
MmoLira
818
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar oldukça sade hiç bir eklenti bulunmayan ama sorunsuz files arıyorum. Fileste oyuncu olmayacak kendi kafama göre kendimi geliştirebileceğim şeyler yapacağım. Uçuk fiyatlar çekmeyen makul fiyatlara 1-99 Metin35 - Kuzey2 Tarzı Files arıyorum. Kurulum yapıp files'e bakıldıktan sonra ücret ödenecektir. İlgili arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim.

Aranan Özellikler :

2 Envanterli
At Görevli
Level görevli
Level yazmayan
Hiç bir eklenti bulunmayan

Yukarıda Örneklerini verdiğim serverlera benzeyen filesler arıyorum

Son düzenleme:
Merhabalar oldukça sade hiç bir eklenti bulunmayan ama sorunsuz files arıyorum. Fileste oyuncu olmayacak kendi kafama göre kendimi geliştirebileceğim şeyler yapacağım. Uçuk fiyatlar çekmeyen makul fiyatlara 1-99 Metin35 - Kuzey2 Tarzı Files arıyorum. Kurulum yapıp files'e bakıldıktan sonra ücret ödenecektir. İlgili arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim.

Aranan Özellikler :

2 Envanterli
At Görevli
Level görevli
Level yazmayan

Merhaba, bu konuda yardimcı olabılırız.

Aranan Özellikler :

2 Envanterli
At Görevli
Level görevli
Level yazmayan

dc den ulaşabilirsiniz

Aranan Özellikler :

2 Envanterli
At Görevli
Level görevli
Level yazmayan

dikkat et buranın %99u birşey bilmeyen sadece birşey bildiğini zannedenlerle dolu o yüzden ödeme yaparken mutlaka banka havalesi olarak ödeme yap verdikleri hizmetten memnun olmazsan dilekçe verirsin maliyeye. belki paranı geri alamazsın ama en azından yaptıkları yanına kalmaz. herkes için konuşmuyorum sadece açılan şikayet konuları ve benzeri olarak ciddi anlamda sıkıntı var burada

dikkat et buranın %99u birşey bilmeyen sadece birşey bildiğini zannedenlerle dolu o yüzden ödeme yaparken mutlaka banka havalesi olarak ödeme yap verdikleri hizmetten memnun olmazsan dilekçe verirsin maliyeye. belki paranı geri alamazsın ama en azından yaptıkları yanına kalmaz. herkes için konuşmuyorum sadece açılan şikayet konuları ve benzeri olarak ciddi anlamda sıkıntı var burada
Gerçekten öyle burada bazılarını tenzih ediyorum 3-5-10bin paraları kar sanıyolar. Ama bilmedikleri şu ki;

Önce Şeref sonra para.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri