- Konular
- 8
- Online süresi
- 1d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 7 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 18
- MmoLira
- 818
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar oldukça sade hiç bir eklenti bulunmayan ama sorunsuz files arıyorum. Fileste oyuncu olmayacak kendi kafama göre kendimi geliştirebileceğim şeyler yapacağım. Uçuk fiyatlar çekmeyen makul fiyatlara 1-99 Metin35 - Kuzey2 Tarzı Files arıyorum. Kurulum yapıp files'e bakıldıktan sonra ücret ödenecektir. İlgili arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim.
Aranan Özellikler :
2 Envanterli
At Görevli
Level görevli
Level yazmayan
Hiç bir eklenti bulunmayan
Yukarıda Örneklerini verdiğim serverlera benzeyen filesler arıyorum
Aranan Özellikler :
2 Envanterli
At Görevli
Level görevli
Level yazmayan
Son düzenleme:
- Konular
- 79
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 3mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 242
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 141
- MmoLira
- 9,786
- DevLira
- 15
Merhaba, bu konuda yardimcı olabılırız.Merhabalar oldukça sade hiç bir eklenti bulunmayan ama sorunsuz files arıyorum. Fileste oyuncu olmayacak kendi kafama göre kendimi geliştirebileceğim şeyler yapacağım. Uçuk fiyatlar çekmeyen makul fiyatlara 1-99 Metin35 - Kuzey2 Tarzı Files arıyorum. Kurulum yapıp files'e bakıldıktan sonra ücret ödenecektir. İlgili arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim.
Aranan Özellikler :
2 Envanterli
At Görevli
Level görevli
Level yazmayan
- Konular
- 70
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 1,335
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 241
- MmoLira
- 1,864
- DevLira
- 47
dc den ulaşabilirsinizMerhabalar oldukça sade hiç bir eklenti bulunmayan ama sorunsuz files arıyorum. Fileste oyuncu olmayacak kendi kafama göre kendimi geliştirebileceğim şeyler yapacağım. Uçuk fiyatlar çekmeyen makul fiyatlara 1-99 Metin35 - Kuzey2 Tarzı Files arıyorum. Kurulum yapıp files'e bakıldıktan sonra ücret ödenecektir. İlgili arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim.
Aranan Özellikler :
2 Envanterli
At Görevli
Level görevli
Level yazmayan
- Konular
- 4
- Online süresi
- 25d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 3 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 1,734
- DevLira
- 0
dikkat et buranın %99u birşey bilmeyen sadece birşey bildiğini zannedenlerle dolu o yüzden ödeme yaparken mutlaka banka havalesi olarak ödeme yap verdikleri hizmetten memnun olmazsan dilekçe verirsin maliyeye. belki paranı geri alamazsın ama en azından yaptıkları yanına kalmaz. herkes için konuşmuyorum sadece açılan şikayet konuları ve benzeri olarak ciddi anlamda sıkıntı var buradaMerhabalar oldukça sade hiç bir eklenti bulunmayan ama sorunsuz files arıyorum. Fileste oyuncu olmayacak kendi kafama göre kendimi geliştirebileceğim şeyler yapacağım. Uçuk fiyatlar çekmeyen makul fiyatlara 1-99 Metin35 - Kuzey2 Tarzı Files arıyorum. Kurulum yapıp files'e bakıldıktan sonra ücret ödenecektir. İlgili arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim.
Aranan Özellikler :
2 Envanterli
At Görevli
Level görevli
Level yazmayan
- Konular
- 8
- Online süresi
- 1d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 7 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 18
- MmoLira
- 818
- DevLira
- 0
Gerçekten öyle burada bazılarını tenzih ediyorum 3-5-10bin paraları kar sanıyolar. Ama bilmedikleri şu ki;dikkat et buranın %99u birşey bilmeyen sadece birşey bildiğini zannedenlerle dolu o yüzden ödeme yaparken mutlaka banka havalesi olarak ödeme yap verdikleri hizmetten memnun olmazsan dilekçe verirsin maliyeye. belki paranı geri alamazsın ama en azından yaptıkları yanına kalmaz. herkes için konuşmuyorum sadece açılan şikayet konuları ve benzeri olarak ciddi anlamda sıkıntı var burada
Önce Şeref sonra para.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)