Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Satıyorum Saltatrix | Astra2 | 4 x Client Çiçek Toplama Botu

saltatrix

Level 1
Üye
Konular
6
Online süresi
4h 33m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
3 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
2
MmoLira
335
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0
Fiyat
700 TL
Ürün Adı
Saltatrix | Astra2 | 4 x Client Gathering
İlan Türü ( Metin2 )
Diğer

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

20260225_0031_Image Generation_remix_01kj8rxjgdfwp8zrp0e6c5jkzn.png

Değerli Oyuncular,

Astra2 sunucusunda zamanınızı en verimli şekilde kullanmanızı sağlayacak, tamamen otomatik Çiçek Toplama Botumuz an itibarıyla satışa sunulmuştur.

Sistem, bilgisayar başında saatlerinizi harcamadan, sizin yerinize arka planda stabil bir şekilde çalışmak üzere özel olarak geliştirilmiştir. Karmaşık kurulumlar veya kafa karıştırıcı ayarlar barındırmaz; son derece kolay ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir.

Sistemin Temel Özellikleri:

• 4 Client Desteği: Piyasada tek cliente mahkum bırakan sistemlerin aksine, botumuz aynı anda 4 farklı oyun penceresinde eşzamanlı ve sorunsuz olarak çiçek toplayabilmektedir.​
  • Kolay Kullanım: Sade arayüzü sayesinde sadece çalıştıracağınız client sayısını seçip tek bir tuşla (F2) işlemi başlatabilir veya durdurabilirsiniz.​
  • Yüksek Verim: Manuel toplamaya kıyasla sıfır hata payı ve maksimum hız ile çalışarak oyun içi gelişiminizi katlar.​
Zamanınızı amelelik yaparak değil, oyunun keyfini çıkararak geçirin. Bırakın sistem sizin yerinize çalışsın.

Fiyatlandırma, detaylı bilgi ve satın alma işlemleri için lütfen özel mesaj (DM) üzerinden iletişime geçiniz.

Saltatrix Güvencesiyle...

Son düzenleme:
botun çalışma mantığı berbat ve ekstra olarak böyle bir bot zaten github da ücretsiz olarak sunuluyor sizde bunu 700 tl ye satışamı sunuyorsunuz xd

botun çalışma mantığı berbat ve ekstra olarak böyle bir bot zaten github da ücretsiz olarak sunuluyor sizde bunu 700 tl ye satışamı sunuyorsunuz xd
Zorla satmıyorum :) isteyen Github dan ücretsiz olarak indirebilir Kazım

Tek ekrana mahkum etmiyor mu :D sen tek ekranın yaptığı toplamayı 4 e bölmüşsün bunun içinde ücretmi istiyorsun

Tek ekrana mahkum etmiyor mu :D sen tek ekranın yaptığı toplamayı 4 e bölmüşsün bunun içinde ücretmi istiyorsun
Tek ekrandan kastım tek bir 'client' (istemci) uygulamasıydı, bu karışıklığı düzelttim. Uyarın için teşekkür ederim; ben herkesin aynı şeyi anlayacağını varsaymıştım ancak herkesin algısının ve bilgi düzeyinin bir olmadığını unutmamak gerekir, değil mi?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri