noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Botum için partnerlik teklif ediyorum!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan easybotyazılım
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 545
Konular
13
Online süresi
20h 3m
Reaksiyon Skoru
30
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
28
MmoLira
909
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Metin2 pvpler için geliştirdiğim bot: Reklam yapmak için bir ton para harcamak yerine kulaktan kulağa, kullanıcıdan kullanıcıya yayılsın istediğim bot programlarım için reklam için ayıracağım bütçeyi paylaşabileceğim arkadaşlar arıyorum. iş tanımı: botun geliştirilmesi için ufak görevler gerçekleştirmek ve yeni kullanıcılar çekmek. bot için free key vereceğim ve belli bir çalışmadan sonra ücretsiz abonelik hediye edeceğim. tabii ki bu işten para kazanmanın dışındaki yan haklar bunlar. gerçek para da kazanabileceksiniz. discord adresinizi bırakabilirsiniz iletişime geçebilmem için.

Son düzenleme:
Bot beta olarak ücretsiz olarak tanıtılırsa ilk başta daha çok kullanıcı deneyimi olabilir.

Son düzenleme:
ücretsiz key seçeneği mevcut ama botun gelişmesinde ufak tefek yardımcı olacak görevler ile veriyoruz free key. Bu aslında bir iş ilanı gibi oldu :D

ücretsiz key seçeneği mevcut ama botun gelişmesinde ufak tefek yardımcı olacak görevler ile veriyoruz free key. Bu aslında bir iş ilanı gibi oldu :D
Mantıklı aslında ve güzel bir düşünce kulaktan kulağa ve kullanıcı önerileri ile daha da avantaj sağlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri