- Konular
- 124
- Online süresi
- 7g 44715s
- Reaksiyon Skoru
- 290
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 119
- TM Yaşı
- 2 Yıl 7 Ay
- MmoLira
- 9,511
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
ARC Raiders’ı diğer extraction oyunlarından ayıran en büyük fark, düşmanların yani ARC ünitelerinin her birinin kendine has, cezalandırıcı davranışlara sahip olması. Bu oyunda "koş ve ateş et" mantığıyla ilerlerseniz Speranza’ya eliniz boş dönmeniz kaçınılmaz. Yaklaşık 150 saatlik tecrübemle, sahada karşılaştığınızda canınızı yakacak düşmanları ve onlara karşı uyguladığım taktikleri aşağıda detaylandırdım.
Rocketeer ise oyunun belki de en zekisi. Sizi lazerle işaretlediği an o meşhur çığlığı duyarsınız. Çalılara veya küçük pencereli kulübelere saklanmayın; roketleri o pencerelerden içeri sokabiliyor. Tek başınaysanız bulaşmayın, eğer squad ileyseniz patlayıcılarla hep beraber çullanmanız en doğrusu.
Tick’ler ise hasardan ziyade sinir bozucu. Yüzünüze yapışıp sizi sersemletiyorlar. Ben bu ufaklıkların ayak sesini duyduğum an silahı bırakıp Raider Tool ile rastgele sallamaya başlıyorum; genelde bu kör dövüşü onları temizlemek için en etkili yol oluyor.
Spotter üniteleri ise Grenadier’ın gözleridir. Sizi işaretlerler ve Grenadier füze yağmuruna başlar. Grenadier’ı indirmek istiyorsanız doğrudan gövdeye değil, bacak eklemlerindeki sarı zayıf noktalara odaklanmanız gerekiyor. Bastion ise tam bir canavar; taretinden çıkan mermiler can barınızı saniyeler içinde eritir. Bir Bastion sizi gördüğünde kaçmaktan başka şansınız yok, siper almadan hayatta kalamazsınız.
Tehlikeli Avcılar: Leaper ve Rocketeer
Açık alandaysanız ve bir Leaper sizi gözüne kestirdiyse işiniz çok zor. Bu yaratık inanılmaz bir mesafeden üzerinize atlayıp ağır hasar veriyor, üstüne elektrik şokuyla işinizi bitiriyor. Ben genelde binaların içinden veya pencerelerden ateş ederek bu sıçrama menzilini kırmaya çalışıyorum.Rocketeer ise oyunun belki de en zekisi. Sizi lazerle işaretlediği an o meşhur çığlığı duyarsınız. Çalılara veya küçük pencereli kulübelere saklanmayın; roketleri o pencerelerden içeri sokabiliyor. Tek başınaysanız bulaşmayın, eğer squad ileyseniz patlayıcılarla hep beraber çullanmanız en doğrusu.
Yakın Menzilli Belalar: Pop ve Tick
Binaların içinde duyduğunuz o tekerlek sesine dikkat edin! Pop üniteleri genelde nadir loot olan binaları korur ve sürü halinde gezerler. İçeri girmeden önce mutlaka dinleme yapıyorum; "içeride kesin bir Pop var" mantığıyla girmezseniz sizi anında patlatıp yere sererler.Tick’ler ise hasardan ziyade sinir bozucu. Yüzünüze yapışıp sizi sersemletiyorlar. Ben bu ufaklıkların ayak sesini duyduğum an silahı bırakıp Raider Tool ile rastgele sallamaya başlıyorum; genelde bu kör dövüşü onları temizlemek için en etkili yol oluyor.
İhbarcılar ve Tanklar: Snitch, Spotter ve Bastion
Snitch gördüğünüzde ilk tepkiniz ateş etmek olmasın. Eğer onu birkaç saniyede yok edemezseniz gökyüzüne fırlayıp başınıza koca bir Wasp ordusu yığacaktır. Benim tavsiyem; loot’u çok değerli değil, yanından sessizce geçip gidin.Spotter üniteleri ise Grenadier’ın gözleridir. Sizi işaretlerler ve Grenadier füze yağmuruna başlar. Grenadier’ı indirmek istiyorsanız doğrudan gövdeye değil, bacak eklemlerindeki sarı zayıf noktalara odaklanmanız gerekiyor. Bastion ise tam bir canavar; taretinden çıkan mermiler can barınızı saniyeler içinde eritir. Bir Bastion sizi gördüğünde kaçmaktan başka şansınız yok, siper almadan hayatta kalamazsınız.
En Büyük Tehdit: Diğer Oyuncular
ARC’lar ne kadar tehlikeli olsa da, davranışları tahmin edilebilir. Ancak diğer oyuncular öyle değil. Başlarda herkes dost canlısıydı ama artık kimseye güvenmiyorum. "Dost" gibi davranıp extraction noktasında sırtınızdan vuran çok olur. 150 saat sonunda öğrendiğim en net ders şu: Loot’unuzu korumak istiyorsanız, gördüğünüz her yabancıyı potansiyel bir hain olarak görüp ona göre pozisyon alın.- Katılım
- 14 Haz 2024
- Konular
- 148
- Online süresi
- 2ay 29g
- Reaksiyon Skoru
- 1,972
- Altın Konu
- 17
- Başarım Puanı
- 206
- TM Yaşı
- 1 Yıl 10 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 6,192
- DevLira
- 3
Eline sağlık
- Konular
- 972
- Online süresi
- 2ay 11g
- Reaksiyon Skoru
- 5,350
- Altın Konu
- 314
- Başarım Puanı
- 319
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 22,215
- DevLira
- 15
eline sağlık paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)