Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Satıyorum RASCAL SUNUCULARDA (KUZEY2, RONİN2008, DİRİLİŞ2) Farm Bot Satıyorum (FREE KEY)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omotik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
  • Etiketler Etiketler
    bot hack hile

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

2 trick vermeye gittiğim arkadaşın benimle olan sohbetine bakarak; yeri göğü yaratmış gibi bir hava sezdim arkadaşta. Svside bile geçemeyen botunda başarılar kardeşim sana... Yakında rascal gerekeni yapar :D
Src versem yine fix atamaz sen kafanı yorma 🥹

ya fix atmasa nolur ki? botun mantığını tam anlayamamışsınız siz :D
Dc den satış yaptığım zamanlarda gelip test key dilenenlerdensin sanırım sende 👉🏻👈🏻 “svside bile geçemeyen bot” diyorsun da o ilk zamanlardaydı canım benim bot aceleye geldiğinden çok fazla eksikleri vardı 😘

Dc den satış yaptığım zamanlarda gelip test key dilenenlerdensin sanırım sende 👉🏻👈🏻 “svside bile geçemeyen bot” diyorsun da o ilk zamanlardaydı canım benim bot aceleye geldiğinden çok fazla eksikleri vardı 😘
yok kardeşim benim senin key'ine ihtiyacım yok, senin botunu da kullanmaya ihtiyacım yok Allah'a şükür :) "az önce ticketten konuştuğum eleman svside geçemediğini ve multiclient olmadığını kendisi söyledi" Ama ilk mesajımda da olduğu gibi inş geçersin ya xdddddddddddd

yok kardeşim benim senin key'ine ihtiyacım yok, senin botunu da kullanmaya ihtiyacım yok Allah'a şükür :) "az önce ticketten konuştuğum eleman svside geçemediğini ve multiclient olmadığını kendisi söyledi" Ama ilk mesajımda da olduğu gibi inş geçersin ya xdddddddddddd
Multiclient yok muymuş 😱

İstediğin kadar client açabilirsin dostum bilgisayarının gücünün yettiği kadar 100-200 veya 500 hepsini kontrol eder video da göstermek için sadece 5 client farklı farklı serverları açtım 🙂😭

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri