- Konular
- 4
- Online süresi
- 1d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 28
- MmoLira
- 1,006
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Src versem yine fix atamaz sen kafanı yorma2 trick vermeye gittiğim arkadaşın benimle olan sohbetine bakarak; yeri göğü yaratmış gibi bir hava sezdim arkadaşta. Svside bile geçemeyen botunda başarılar kardeşim sana... Yakında rascal gerekeni yapar![]()

- Konular
- 0
- Online süresi
- 20h 31m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 732
- DevLira
- 0
ya fix atmasa nolur ki? botun mantığını tam anlayamamışsınız sizSrc versem yine fix atamaz sen kafanı yorma![]()

- Konular
- 4
- Online süresi
- 1d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 28
- MmoLira
- 1,006
- DevLira
- 0
Dc den satış yaptığım zamanlarda gelip test key dilenenlerdensin sanırım sendeya fix atmasa nolur ki? botun mantığını tam anlayamamışsınız siz![]()

“svside bile geçemeyen bot” diyorsun da o ilk zamanlardaydı canım benim bot aceleye geldiğinden çok fazla eksikleri vardı 
- Konular
- 0
- Online süresi
- 20h 31m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 732
- DevLira
- 0
yok kardeşim benim senin key'ine ihtiyacım yok, senin botunu da kullanmaya ihtiyacım yok Allah'a şükürDc den satış yaptığım zamanlarda gelip test key dilenenlerdensin sanırım sende“svside bile geçemeyen bot” diyorsun da o ilk zamanlardaydı canım benim bot aceleye geldiğinden çok fazla eksikleri vardı
![]()
"az önce ticketten konuştuğum eleman svside geçemediğini ve multiclient olmadığını kendisi söyledi" Ama ilk mesajımda da olduğu gibi inş geçersin ya xdddddddddddd- Katılım
- 14 Ara 2025
- Konular
- 4
- Online süresi
- 1d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 28
- MmoLira
- 1,006
- DevLira
- 0
Multiclient yok muymuşyok kardeşim benim senin key'ine ihtiyacım yok, senin botunu da kullanmaya ihtiyacım yok Allah'a şükür"az önce ticketten konuştuğum eleman svside geçemediğini ve multiclient olmadığını kendisi söyledi" Ama ilk mesajımda da olduğu gibi inş geçersin ya xdddddddddddd

İstediğin kadar client açabilirsin dostum bilgisayarının gücünün yettiği kadar 100-200 veya 500 hepsini kontrol eder video da göstermek için sadece 5 client farklı farklı serverları açtım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)