romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Karekter silememe bugu mt2 - Fix

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

knk ne olsun istiyorsun anlamadımki. :D :D Bana lazım bir bilgiydi ve bu şekilde mantıklı buldum paylaşayım dedim ne dert ettin. Ha aynı olsa nolcak olmasa nolcak konumu baltalama lütfen iyi forumlar.
Konu baltalanmıyor sayın Code Author'um :) Eski konudaki ile aynı işe yarıyor. Sen sadece, senin kodlarının player_delete ye log tutmasını sağladın. Bunu konuna ve başlığına bilgi olarak ekle aynı işe yarıyor ama log tutuyor diye :D

Konu baltalanmıyor sayın Code Author'um :) Eski konudaki ile aynı işe yarıyor. Sen sadece, senin kodlarının player_delete ye log tutmasını sağladın. Bunu konuna ve başlığına bilgi olarak ekle aynı işe yarıyor ama log tutuyor diye :D
Normal şartlarda mysqldan player ve player_delete tablolarını eşitlediğinizde yani kategorilerini silmesi lazım. Ama yinede karekter silemezsin diyor.
Çünkü src kısmında silme komutlarında tablo ismi yanlış girilmiş. Şimdi onu düzeltiyoruz ve karekterimizi başarılı bir şekilde siliyoruz.
Galiba açıklamamı okumadın. Sorunumu söyledim ve ona göre de kod düzenlemesi paylaştım. Ben kodları oradan almadım. Sen dedin diye o konuyu gördüm yoksa paylaşıldığını bilmiyordum ki hala aynı şeyi söylüyorum mantık aynı çünkü sorun da aynı ama kodların işleyiş şekli farklı kardeşim anlatabiliyor muyum. Senin için hangisi daha güzelse onu kullanabilirsin. Tekrar söylüyorum benim herhangi bir iddiam yok. Ben sadece kendi sorunumu çözecek en mantıklı ve benim düşüncemce daha sağlıklı olacağını düşündüğüm için böyle bir şey paylaşmak istedim. Kullananlara iyi kullanımlar diliyorum. İyi forumlar.

Paylasim için tesekkurler log tutmasi iyi olmus

Paylaşım için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri