Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Karekter silememe bugu mt2 - Fix

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Açıkca gönderdiğim eski konudaki kodlar takır takır çalışıyor fakat, Sayın Uzman Code Author Yunus Emre Official, sisteme player_delete'yi de ekleyerek şova döküp paylaşmak istemiş. Paylaşımiçin teşekkür ederiz. :)
Estağfurullah öyle bir iddam olmadı. Daha iyisini senden bekliyorum o halde. Rica Ederim. :D :D

Estağfurullah öyle bir iddam olmadı. Daha iyisini senden bekliyorum o halde. Rica Ederim. :D :D
Forum imzanızda belirtmişsiniz. Sayın Code Author arkadaşım. Daha iyisine gerek yok. Eski paylaşılan konu, karakterin silinmesi için gayet yeterli. "O konu hatalı" gibi bir ibare çok yanlış. İyi forumlar.

Forum imzanızda belirtmişsiniz. Sayın Code Author arkadaşım. Daha iyisine gerek yok. Eski paylaşılan konu, karakterin silinmesi için gayet yeterli. "O konu hatalı" gibi bir ibare çok yanlış. İyi forumlar.
Mesajımı düzelttim. İyi forumlar.

Oradaki kodlar eksik bakabilirsin. Eksik dememin sebebi silinen hesaplar direk gidiyor. Ben silindikten sonra player_delete tabloma kaydedilmesini istiyorum. Sonuçta loglamak önemli dimi.
Silinen karakterlerin index numarasını log tutacak (hiçbir önemi olmayacağı halde) arkadaşlar için güzel konu. Paylaşım için teşekkürler. :)

Silinen karakterlerin index numarasını log tutacak (hiçbir önemi olmayacağı halde) arkadaşlar için güzel konu. Paylaşım için teşekkürler. :)
knk ne olsun istiyorsun anlamadımki. :D :D Bana lazım bir bilgiydi ve bu şekilde mantıklı buldum paylaşayım dedim ne dert ettin. Ha aynı olsa nolcak olmasa nolcak konumu baltalama lütfen iyi forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri