romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Karekter silememe bugu mt2 - Fix

Ekli dosyayı görüntüle 168263

bilerek bu şekilde görsel paylaşıyorum kodlar aynı denildiği için gözle görülür fark var paylaşım için teşekkürler
Linkini paylaştığım konudaki kodları sorunsuz kendi filesimde denemiştim ve silinmeyen karakter sorunsuz bir şekilde silinmişti. Sanırım bir tek bana aynı geldi. Teşekkürler.

Linkini paylaştığım konudaki kodları sorunsuz kendi filesimde denemiştim ve silinmeyen karakter sorunsuz bir şekilde silinmişti. Sanırım bir tek bana aynı geldi. Teşekkürler.
Developer rankın var biliyorum ama yanlış anlaşılma olmasın diye teknik olarak açıklayayım 🙂
İlk kod sadece SELECT ile kayıt kontrolü yapıyor.
İkinci kod ise INSERT INTO ... SELECT ile veriyi player_deleted tablosuna taşıyor.
Yani sorgular benzer görünse de yaptıkları işlem farklı.
Silme işlemi ayrıca DELETE FROM player ile gerçekleşiyor.

Developer rankın var biliyorum ama yanlış anlaşılma olmasın diye teknik olarak açıklayayım 🙂
İlk kod sadece SELECT ile kayıt kontrolü yapıyor.
İkinci kod ise INSERT INTO ... SELECT ile veriyi player_deleted tablosuna taşıyor.
Yani sorgular benzer görünse de yaptıkları işlem farklı.
Silme işlemi ayrıca DELETE FROM player ile gerçekleşiyor.
Teşekkür ederim Code Author Yunus Emre Official. Bizi bilgilendirdiğin için minnettarım :D Dİğer konudaki yorumlarda sorunsuz eklediğini söyleyen insanlar senin konunu beklemişler sanırım. Neyseki diğer konudaki insanlar kodlarını seninkiler ile değiştirebilir.

Açıkca gönderdiğim eski konudaki kodlar takır takır çalışıyor fakat, Sayın Uzman Code Author Yunus Emre Official, sisteme player_delete'yi de ekleyerek şova döküp paylaşmak istemiş. Paylaşımiçin teşekkür ederiz. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri