- Konular
- 2,176
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 1y 4mo
- Reaksiyon Skoru
- 5,109
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- MmoLira
- 137,024
- DevLira
- 27
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Küfürlü SS'ler kaldırıldı lütfen para alışverişi ve konuyla alakalı daha detaylı sunucu açma ve ortaklıkla alakalı tüm kanıtları iletiniz.
- Konular
- 207
- Online süresi
- 14d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- 5,124
- DevLira
- -9
Kendisi ile reelden tanışırım ne yazık ki ortak iş yapma durumumuz vardı (mt2 değil)@PriMary
Yaptığım incelemerde tarafınıza bir çok para transferi olmuş aranızda 14 aya yakın bir görüşme ve sunucu geliştirme süreci gözüküyor aynı zamanda ortak diye hitap ediyorsunuz. Tarafınıza iletilen suçlamalara ve kanıtlara
12 Saat içinde
cevap veriniz.
Ek süre tanınmayacaktır.
fakat istenmeyen şeyler yaşandı ve ayrılmak durumunda kaldık iki taraflı küçük yalanlar diyelim çok uzatmayayım o yüzden para akışı fazla gözükmektedir kendisine ilettiğim bir kaç dekontta bende mevcut dahil edeyim konuya bazen bazı şeylerin olmaması daha hayırlı derler ya en azından gerçek yüzünü görmüş olduk
Ek olarak kendi bilgisayarım ve oyun dosyalarıda kendisindedir.
Bazı resimleri artık yapay zekaya mı yaptırdı naptıysa etrafındakiler ile beni kötü etmeye çalışıyor bakalım daha ne kadar düşeceksin
İncelemeniz için size özelden ilettim sayın adminim
Son düzenleme:
- Konular
- 1
- Online süresi
- 16h 15s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 11
- MmoLira
- 654
- DevLira
- 0
Benim kendimi düşürecek bir durumum yok çok şükür kendimi pazarlamıyor şerefini üç kuruşa satacak kadar düşmedimmm ki hiç bir şey yapay zeka ile değil gerçek kanıtlı isbatlı milletin parasını alıp ayrılmak hayırlısı diyemez din ayrılık olursa parasını verir ayrılır sın hiç birşey vermeden ortaklık bitti diyemez sın.. ek olarak bence sen insana daha ne kadar düşeceksin diyerek komik olmaz sen kendini para ile satan birisin ve Ulaş ile olan konuşma lar da yalan mis bunu Ulaş da söyledi Ulaş adına Kara istedin ya oda yalan mış bence sen sen kendini satmayı boşver artık kendini böyle düşürme satana kendiniKendisi ile reelden tanışırım ne yazık ki ortak iş yapma durumumuz vardı (mt2 değil)
fakat istenmeyen şeyler yaşandı ve ayrılmak durumunda kaldık iki taraflı küçük yalanlar diyelim çok uzatmayayım o yüzden para akışı fazla gözükmektedir kendisine ilettiğim bir kaç dekontta bende mevcut dahil edeyim konuya bazen bazı şeylerin olmaması daha hayırlı derler ya en azından gerçek yüzünü görmüş olduk
Bazı resimleri artık yapay zekaya mı yaptırdı naptıysa etrafındakiler ile beni kötü etmeye çalışıyor bakalım daha ne kadar düşeceksin
- Konular
- 1
- Online süresi
- 16h 15s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 11
- MmoLira
- 654
- DevLira
- 0
Dekontlar da benim sana attığım dekontlar sen haklı olsaydın her türlü benim ile erkek gibi konuşur dun TL cvp verir din maden haklısın neden telefon Lara bakmıyorsunnKendisi ile reelden tanışırım ne yazık ki ortak iş yapma durumumuz vardı (mt2 değil)

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)