Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

PriMary Şikayetçiyim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dark Vision
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@PriMary

Yaptığım incelemerde tarafınıza bir çok para transferi olmuş aranızda 14 aya yakın bir görüşme ve sunucu geliştirme süreci gözüküyor aynı zamanda ortak diye hitap ediyorsunuz. Tarafınıza iletilen suçlamalara ve kanıtlara

12 Saat içinde

cevap veriniz.

Ek süre tanınmayacaktır.

@PriMary

Yaptığım incelemerde tarafınıza bir çok para transferi olmuş aranızda 14 aya yakın bir görüşme ve sunucu geliştirme süreci gözüküyor aynı zamanda ortak diye hitap ediyorsunuz. Tarafınıza iletilen suçlamalara ve kanıtlara

12 Saat içinde

cevap veriniz.

Ek süre tanınmayacaktır.
Kendisi ile reelden tanışırım ne yazık ki ortak iş yapma durumumuz vardı (mt2 değil)
fakat istenmeyen şeyler yaşandı ve ayrılmak durumunda kaldık iki taraflı küçük yalanlar diyelim çok uzatmayayım o yüzden para akışı fazla gözükmektedir kendisine ilettiğim bir kaç dekontta bende mevcut dahil edeyim konuya bazen bazı şeylerin olmaması daha hayırlı derler ya en azından gerçek yüzünü görmüş olduk

Ek olarak kendi bilgisayarım ve oyun dosyalarıda kendisindedir.

Bazı resimleri artık yapay zekaya mı yaptırdı naptıysa etrafındakiler ile beni kötü etmeye çalışıyor bakalım daha ne kadar düşeceksin

İncelemeniz için size özelden ilettim sayın adminim

Son düzenleme:
Kendisi ile reelden tanışırım ne yazık ki ortak iş yapma durumumuz vardı (mt2 değil)
fakat istenmeyen şeyler yaşandı ve ayrılmak durumunda kaldık iki taraflı küçük yalanlar diyelim çok uzatmayayım o yüzden para akışı fazla gözükmektedir kendisine ilettiğim bir kaç dekontta bende mevcut dahil edeyim konuya bazen bazı şeylerin olmaması daha hayırlı derler ya en azından gerçek yüzünü görmüş olduk

Bazı resimleri artık yapay zekaya mı yaptırdı naptıysa etrafındakiler ile beni kötü etmeye çalışıyor bakalım daha ne kadar düşeceksin

Benim kendimi düşürecek bir durumum yok çok şükür kendimi pazarlamıyor şerefini üç kuruşa satacak kadar düşmedimmm ki hiç bir şey yapay zeka ile değil gerçek kanıtlı isbatlı milletin parasını alıp ayrılmak hayırlısı diyemez din ayrılık olursa parasını verir ayrılır sın hiç birşey vermeden ortaklık bitti diyemez sın.. ek olarak bence sen insana daha ne kadar düşeceksin diyerek komik olmaz sen kendini para ile satan birisin ve Ulaş ile olan konuşma lar da yalan mis bunu Ulaş da söyledi Ulaş adına Kara istedin ya oda yalan mış bence sen sen kendini satmayı boşver artık kendini böyle düşürme satana kendini

Dekontlar da benim sana attığım dekontlar sen haklı olsaydın her türlü benim ile erkek gibi konuşur dun TL cvp verir din maden haklısın neden telefon Lara bakmıyorsunn 👍👍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri