Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Telefonunuzu Kendiniz Tamir Edin: Fairphone 6 (2026) İncelemesi

CynexWorks

cynexwork.com.tr
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Uzman Moderatör
Dergi Editörü
Developer
Admin
Paylaşım
Konular
284
Online süresi
14g 21427s
Reaksiyon Skoru
716
Altın Konu
27
Başarım Puanı
232
TM Yaşı
9 Yıl 20 Gün
MmoLira
3,595
DevLira
12

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Telefonunuzu Kendiniz Tamir Edin: Fairphone 6 (2026) İncelemesi

photo-1581092160607-ee22621dd758

Tornavidayı hazırlayın! 2026'nın en dürüst ve en uzun ömürlü telefonuyla tanışın.

Modüler Devrim: Parçaları Birleştir, Dünyayı Değiştir!
Modern telefonların çoğu kapalı kutu gibi; batarya ölse bile çöpe gidiyorlar. Ancak Cynexworks olarak mercek altına aldığımız Fairphone 6, bu tabuyu yıkıyor. 2026 modelinde Fairphone, hem amiral gemisi performansı sunuyor hem de sadece bir tornavida ile ekranını, kamerasını veya bataryasını 2 dakikada değiştirmenize olanak sağlıyor.

Fairphone 6: Sürdürülebilir Güç

ÖzellikFairphone 6 (2026 Detayları)
İşlemciQualcomm Snapdragon 7+ Gen 4 (Verimlilik Odaklı)
Yazılım Desteği10 Yıl Güncelleme Garantisi (2036'ya Kadar!)
ModülerlikEkran, Batarya, USB Portu ve Kamera Modülleri Değiştirilebilir
Ekran6.46 inç OLED 120Hz (SGS Sertifikalı)
Malzeme%100 Geri Dönüştürülmüş Plastik ve Adil Ticaret Altını

pexels-photo-2582937.jpeg

Neden Bu Telefonu Almalısınız?
1. Tamir Kolaylığı: Ekranınız mı kırıldı? Yeni bir ekran sipariş edin ve evde kendiniz takın. Teknik servise günlerce veda etmeyin.
2. 10 Yıl Garanti: Fairphone, 2036 yılına kadar güvenlik ve Android güncellemeleri vaat ediyor. Bu, sektördeki en uzun süre!
3. Etik Üretim: İçindeki madenlerin nereden geldiği belli, işçi haklarına saygılı bir üretim süreci var.

Editörün Görüşü
Fairphone 6, "Ben telefonumu her yıl değiştirmek istemiyorum, aldığım cihaz 10 yıl gitsin" diyen bilinçli kullanıcılar için 2026'nın en mantıklı seçimi. Belki en güçlü oyun telefonu değil ama en dürüst telefon olduğu kesin.​

Kutu İçeriği: Çevreci yaklaşımı nedeniyle kutudan şarj kablosu çıkmıyor ama içinde küçük bir tornavida hediye ediliyor!

Parçalarını kendiniz değiştirebildiğiniz bir telefon kullanmak ister miydiniz?
Hazırlayan: Cynexworks

Eline sağlık :)

eline sağlık paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri