farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

23 lwl olmama rağmen bunlar süper

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yasiraksoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

vayyyy askeri tırmığa nası +0 bastınn ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, +4 kolye görevsonucu gelo ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,(ben 2 tane +6 ö. mızrak ve +6 kargı bastım)
savaş tırpanı +6

çocukla dalga geçmeyin belliki oyna yeni başlamış 23 lvl e göre ii fena değil o kıadar ama yinede dalga geçmeyin . bana katılan katılıyorum desin

Off abi manyak char ya!! Bende gelim servera bana biraz item ver lütfen!!!! Ben 35 olmama rağmen yok bende bunlar!! Süper yaw!!
35 oldum hala senin gibi item bulamadım, bende sadece +9 Kaplan +5 Sahte Kılıç +5 Abanoz Kolye +4 Abanoz Küpe +4 Abanoz Bilezik ve +4 Deri Çizme var!!... :l03:

:D itemler süpermi ?

oOoOhAaAaA ya örümcek mızrağına nasıl bastın +6 inanmıyorum hayran kaldım kasarmısın beni :D:D:D:D:D

:m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri