Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

MT2009 TAB'A BASINCA HIZLI KOŞMA SİSTEMİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TronTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 466
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar şu paylaşılan mt2009 filesinde TAB'a basınca karakter hızlı koşuyor ve staminadan yiyor, stamina bittiğinde karakter kendi hızına dönüyor. Sökmüş olan veya sökecek bir arkadaş varsa sevinirim. Veya paylaşıldıysa link gönderirseniz çok sevinirim. Hayırlı forumlar.

1771280260087.png

https://forum.turkmmo.com/konu/3940...ucuda-ayni-anda-10-000den-fazla-oyuncu-vardi/

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Kardeşim derken abi ya da amca dicen ufaklık benden bişey bekliyorsun demedim zaten yiğen herşeyi devletten bekleme dedim : ))) biz 35 inde kendimizi emekli ettik milyon dolar servet yaptık sen hala Afgan gibi 14 saat çalışıyorsun Allah yardımcın olsun.
Milyon dolar servet yapıp sabahın köründe turkmmo'da mı takılıyorsun? Kendi hayallerind oynamaya devam et aslanım benim. Ayrıca Amerika'da kendime ait bir şirketim var ve 14 saat çalışmamın sebebi senin göremeyeceğin paralarla ilgileniyor olmamızdır. Bir gün Chicago'ya yolun düşerse gel sana bi çay ısmarlayayım :D
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
knk srcde öyle bir satır bulamadım :D fileside kurmaya erindim açıkcası :P varsa kurulu halde bana o resimdeki iconun oyundaki yazan adını v.s verirsen ordan aratarak bulayım parça parça

Merhaba arkadaşlar şu paylaşılan mt2009 filesinde TAB'a basınca karakter hızlı koşuyor ve staminadan yiyor, stamina bittiğinde karakter kendi hızına dönüyor. Sökmüş olan veya sökecek bir arkadaş varsa sevinirim. Veya paylaşıldıysa link gönderirseniz çok sevinirim. Hayırlı forumlar.

Ekli dosyayı görüntüle 167877

https://forum.turkmmo.com/konu/3940...ucuda-ayni-anda-10-000den-fazla-oyuncu-vardi/
S4 league tarzı ama gitmez yani buna

knk srcde öyle bir satır bulamadım :D fileside kurmaya erindim açıkcası :p varsa kurulu halde bana o resimdeki iconun oyundaki yazan adını v.s verirsen ordan aratarak bulayım parça parça
Buldum ve söktüm source ve py kısmında "Sprint" olarak geçiyor. Sorunsuz çalışıyor. Yorumun için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri