Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

v2 Oto Av Ücretli Destek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan marciaa2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 182

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sistemi Başarılı bir şekilde yardım alarak ekledim sistem çalışıyor fakat oto login kısmında sorun var oyundan atınca tekrar giriş yapmaya çalıştığında sunucuya bağlanırken hata diyor
2.problem start verdiğimde range mesafe ayarı ile oynadığımda chat kısmında aşırı bir yukardan aşağı yazılar çıkıyor ve syserr atıyor aşırı
3.problem start verdiğim zaman normalde autohuntun efekti çıkması lazımdı fakat ronark hükümdarı yazısı çıkıyor

bunları ücretli çözebilecek dev aranıyor

Sistemi Başarılı bir şekilde yardım alarak ekledim sistem çalışıyor fakat oto login kısmında sorun var oyundan atınca tekrar giriş yapmaya çalıştığında sunucuya bağlanırken hata diyor
2.problem start verdiğimde range mesafe ayarı ile oynadığımda chat kısmında aşırı bir yukardan aşağı yazılar çıkıyor ve syserr atıyor aşırı
3.problem start verdiğim zaman normalde autohuntun efekti çıkması lazımdı fakat ronark hükümdarı yazısı çıkıyor

bunları ücretli çözebilecek dev aranıyor
dc adresim aominechi1

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri