Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

v2 Oto Av Ücretli Destek

marciaa2

Level 1
Üye
Konular
8
Online süresi
1g 42377s
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
Başarım Puanı
7
TM Yaşı
3 Ay 20 Gün
MmoLira
754
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Sistemi Başarılı bir şekilde yardım alarak ekledim sistem çalışıyor fakat oto login kısmında sorun var oyundan atınca tekrar giriş yapmaya çalıştığında sunucuya bağlanırken hata diyor
2.problem start verdiğimde range mesafe ayarı ile oynadığımda chat kısmında aşırı bir yukardan aşağı yazılar çıkıyor ve syserr atıyor aşırı
3.problem start verdiğim zaman normalde autohuntun efekti çıkması lazımdı fakat ronark hükümdarı yazısı çıkıyor

bunları ücretli çözebilecek dev aranıyor

Sistemi Başarılı bir şekilde yardım alarak ekledim sistem çalışıyor fakat oto login kısmında sorun var oyundan atınca tekrar giriş yapmaya çalıştığında sunucuya bağlanırken hata diyor
2.problem start verdiğimde range mesafe ayarı ile oynadığımda chat kısmında aşırı bir yukardan aşağı yazılar çıkıyor ve syserr atıyor aşırı
3.problem start verdiğim zaman normalde autohuntun efekti çıkması lazımdı fakat ronark hükümdarı yazısı çıkıyor

bunları ücretli çözebilecek dev aranıyor
dc adresim aominechi1

dc alidagdagezen

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri