- Konular
- 2
- Online süresi
- 4h 13m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 241
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
TR : Arkadaşlar MD ve Sql dosyaları ve panel dosyalarını Buradan ulaşabilirsiniz kurulum basittir, ben linux üzerinde kurulum yaptım, Non-steam için çok araştırma yaptım da bulamadım
Kurulum Her şeyi anlattım, Biraz geliştirmek isterseniz üstüne ekleme yapmanız için kaynak kodlarınna kadar paylaştım. Cs 2 için geliştirmelere başladım
ENG: Friends, MD and Sql files and the installation can be accessed from the panel here, I installed on Linux, I did a lot of research for non-Steam but I couldn't do it.
Installation I explained everything. If you want to improve it a little, I shared the source codes for you to add to it. I started development for CS 2
Virüstotal
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kurulum Her şeyi anlattım, Biraz geliştirmek isterseniz üstüne ekleme yapmanız için kaynak kodlarınna kadar paylaştım. Cs 2 için geliştirmelere başladım
ENG: Friends, MD and Sql files and the installation can be accessed from the panel here, I installed on Linux, I did a lot of research for non-Steam but I couldn't do it.
Installation I explained everything. If you want to improve it a little, I shared the source codes for you to add to it. I started development for CS 2
Virüstotal
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.