- Konular
- 18
- Online süresi
- 4d 40m
- Reaksiyon Skoru
- 189
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 2,000
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Güncel bazı adres ve offset var. işinize yarayacağını düşünüyorum. ( cheat engine için)
Ekli dosyalar
- Konular
- 9
- Online süresi
- 23d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 69
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 5,512
- DevLira
- 0
fonksiyona breakpoint atarsan zaten ecx = network stream pointer, oluyor, o adrestende image base adresini cikartirsan offsetini elde etmis olursun.Hocam öncelikle cevabın ve verdiğin AOB kodu için çok teşekkür ederim, kralsın.
Yalnız verdiğin adresi (metin2client.exe+241c0d0) denerken bi duvara tosladım, sana zahmet şunlara da bi el atabilir misin?
Çok soru sordum kusura bakma usta, cidden 2-3 gündür uğraşıyorum sen olmasan doğru attack packet bulamayacaktım ama şurada da tıkandım kaldım. Müsait olduğunda bakabilirsen çok makbule geçer, şimdiden eyvallah.
- Crash Sorunu (ECX): Bu fonksiyonu tetiklemeye çalıştığımda oyun direkt kapanıyor (crash). Sanırım bu fonksiyon __thiscall olduğu için ECX registerine Network (CPythonNetworkStream) pointerini vermem gerekiyor ama o adresi bi türlü bulamadım bu network class'ının pointerini nasıl çekebilirim veya sabit bi offseti var mıdır.
onun haricinde network stream bir suru yerde cagiriliyor string mesela OnCannotPickItemda, item pickup packet yollamadan hemen once networkstreami edx atmis, sonra ebp-20 nin icine, cagirmadan hemen oncede ecx in icine tekrar atmis.
metin2client.exe+2c43094
- Konular
- 1
- Online süresi
- 4h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 9
- MmoLira
- 300
- DevLira
- 0
Gerçekten teşekkür ederim ilk başta konu açtığımda kimsenin yardımcı olmayacağını düşünmüştüm 5 yıl sonra bu oyuna başlayıp sayenizde aklımda fikirler oluşmaya başladı gerçekten çok teşekkür ederim hepinizden <3