BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Lindsey Vonn'dan ilk açıklama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lightning
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 29

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Kış olimpiyatlarında Lindsey Vonn'un geçirdiği kaza, gündemin ilk sıralarındaki yerini koruyor.
Amerika Birleşik Devletleri olimpiyat takımının efsane ismi, geçirdiği kazanın ardından ilk açıklamasını, sosyal medya aracılığı ile yaptı.
Alp disiplininin efsane ismi; çok sayıda ameliyat geçirmesi gerektiğini, ancak pişmanlık duymadığını söyledi.
Vonn; "Olimpiyat rüyam, hayal ettiğim gibi tamamlanmadı. Ancak bu bir peri masalı değil, hayat. Bir hayal kurma cesareti gösterdim ve bunun için çok çalıştım" ifadelerini kullandı.
41 yaşındaki olimpiyat şampiyonu; downhillde 12 santimlik bir daralmanın bazen korkunç bir kazaya sebep olabileceğine dikkati çekti. Lindsey Vonn; bu sebepten sağ kolunun kapıya takıldığını ve geçirdiği kazanın önceki sakatlıkları ile ilgisi bulunmadığını açıkladı.
"Hayattaki en büyük hatanın şansını denememek olduğunu" vurgulayan Lindsey Vonn, "Denedim, hayal ettim, atladım" dedi.
Birleşik Amerikalı kayakçı, alp disiplini kadınlar downhill kategorisinde geçirdiği kazanın ardından helikopterle hastaneye taşınmıştı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri