Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Eve gidince bakacağım, eklediğiniz kodları buraya iletebilirseniz evde detaylı şekilde inceleyip çözüme bakalımMob Target Info System ekleme işlemini yaptım fakat istediğim grid görünümü iken ekleme sonrası vertical şekilde duruyor. uitarget.py vs baktım fakat bir türlü düzeltemedim. Grid görünüm için nereyi düzenlemem lazım?
Mob Target İnfo Sistem Konusu: Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Benim Kurduğum Sistem Görünümü
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
GÖRÜNMESİNİ İSTEDİĞİM ŞEKİL
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Yapay zekaya sordum cevapların hiç biri çözüm olmadı. Bilen arkadaşlardan destek bekliyorum
Düzeltme: kaynak kodları gördüm gece inceleyip dönüş yapacağım
Mob Target İnfo Sistem Konusu: https://forum.turkmmo.com/konu/3907309-detayli-mob-target-info-sistemi-full-surum/
Bu konuyu inceleyebilirsiniz. Sorununuzu çözeceğini düşünüyorum.Detaylı Mob Target İnfo Sistemi Full Sürüm
Merhaba, Turkmmo'ya özel sizlere Detaylı Mob Target İnfo sistemini eksiksiz paylaşacağım. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Osmanlı2 ve Pachi Tunganın paylaştığı server files...forum.turkmmo.com
Evet şuan farkettim aynı konuyu göndermişim. Yüksek ihtimal uitarget.py içerisinde bir yerde sorun vardır.Hocam aynı konudan bahsetmişiz zaten. Malesef bir yerde bir karışıklık oldu. Sistemi silip tekrar yükleyeceğim grid yapamaz isem.
Sorun devam ediyor. Çözümünü bulduğumda ayrıca buradan neler yaptığımı yazacağım...Sorununuz halen devam ediyor mu, yoksa çözüme kavuştumu? Cankira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?