Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bir logoyu çok mu sevdin kendi serverine göre düzenlemek mi istiyorsun içeriye gel.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raderde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 257

raderde

Gerçekçi Ol, İmkansızı İste.
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Super Mod
Turnuva
Yarışma
Konular
120
Çözüm
8
Online süresi
4d 20h
Reaksiyon Skoru
388
Altın Konu
11
Başarım Puanı
172
MmoLira
7,562
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba hazır logo paylaşmak yerine farklı bir yapı ile başlamak istiyorum
Konu altına daha önce başka yerde gördüğünüz beğendiğiniz bir logoyu atın sizin için logoyu istediğin biçimde üzerinde düzenleme değişiklik yapıp geri vereyim maximum 2 resim için düzenleme yapacağım 2 adetin üstündeki resimlerin üzerinde düzeltme yapılmayacaktır. Sadece konu altına örnek bir resim verin ve neler yapabileceğimize kendimiz bakalım 😎

2235259.jpg

Bi logo istiyorum Son1Dem yazan imzaya eklemek için veya pp degiştirmek için örnek verdim bakalım nekadar marifetlisin😊 .

Son düzenleme:
2235259.jpg

Bi logo istiyorum Son1Dem yazan imzaya eklemek için veya pp degiştirmek için örnek verdim bakalım nekadar marifetlisin😊 .

Gif yapmıyorum ama resim olarak verebilirim. Aynısını mı istiyorsun farklı birşey mi farklı birşey istiyorsan nasıl olması gerektiğini anlat isteğine göre yapayım.

Gif yapmıyorum ama resim olarak verebilirim. Aynısını mı istiyorsun farklı birşey mi farklı birşey istiyorsan nasıl olması gerektiğini anlat isteğine göre yapayım.
Kafana göre takıl farklı bir şey istiyorum gif yapma gerek yok hünerlerini görmek istiyorum🙏

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri