Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ayın Yönetim Üyesi ( Şubat Ayı )

ShineSun

Administrator
Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
Dergi Editörü
Yönetici
Turnuva
Admin
Yarışma
Grafiker
VIP Üye
Paylaşım
Konular
692
Online süresi
8ay 10g
Reaksiyon Skoru
3,342
Altın Konu
85
Başarım Puanı
274
TM Yaşı
2 Yıl 9 Ay 4 Gün
MmoLira
92
DevLira
9

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba değerli turkmmo kullanıcılar.

Forum içerisinde gösterdiği katkı ve emekler için 'Şubat'ayı içindeki katkı ve emeklerinden dolayı. @Son1Dem Süper Moderatörümüz ayın yönetim üyesi olarak seçilmiştir.

ayiny.png

@Son1Dem

Tüm Admin kadrosu olarak. Kendisine emekleri ve katkıları için teşekkürler. Başarıların devamını dileriz.

Not: Bundan sonra her ay için sizlerle paylaşacağız katkı sağlayan ekip arkadaşlarımızı

İyi forumlar.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Değerli [Adminlerim] bana bu anlamlı takdirleri için teşekkür ederim. Forumumuzun gelişimi ve düzeni adına elimden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğim. Bu güzel düşünce ve destek motivasyonumu daha da artırdı.
Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür eder, birlikte nice başarılı aylara imza atmayı dilerim.

Merhaba değerli turkmmo kullanıcılar.

Forum içerisinde gösterdiği katkı ve emekler için 'Şubat'ayı içindeki katkı ve emeklerinden dolayı. @Son1Dem Süper Moderatörümüz ayın yönetim üyesi olarak seçilmiştir.

ayiny.png

@Son1Dem

Tüm Admin kadrosu olarak. Kendisine emekleri ve katkıları için teşekkürler. Başarıların devamını dileriz.

Not: Bundan sonra her ay için sizlerle paylaşacağız katkı sağlayan ekip arkadaşlarımızı

İyi forumlar.
Selamlar,

Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri