- Konular
- 4
- Online süresi
- 5d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 1,107
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar,
Temiz bir files bulmak için uğraşıyorum bu konuda karasızım Anka2 files indirdim kurdum çalıştırdım hatta uğraşarak FreeBSD versiyon yükseltip ve MySQL den MariaDB geçiş yaptım. İçeriğini kurcaladığımda çok karmaşık ve en ucuna kadar özelleştirildiğini ve yarım bırakıldığını, yeni TR mapleri itemleri canavarları eklenmeye çalışmış ama öylece bırakılmış gördüm. Bunun içinde item ve mob protolar yarım eksik veriler bozuk wiki düzgün çalışmıyor. Bunun üzerinde mi uğraşayım yoksa Razuning, TurkMMO veya Lorenzo fileslarını mı kurmaya çalışarak mı ilerlemeliyim?
Gördüğüm kadarıyla internette dolanan fileslar da hep eksik dosya ve yarım bırakılan(Bilerek içerisi boşaltılmış) files paylaşılıyor.
Şimdiden öneri ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
Temiz bir files bulmak için uğraşıyorum bu konuda karasızım Anka2 files indirdim kurdum çalıştırdım hatta uğraşarak FreeBSD versiyon yükseltip ve MySQL den MariaDB geçiş yaptım. İçeriğini kurcaladığımda çok karmaşık ve en ucuna kadar özelleştirildiğini ve yarım bırakıldığını, yeni TR mapleri itemleri canavarları eklenmeye çalışmış ama öylece bırakılmış gördüm. Bunun içinde item ve mob protolar yarım eksik veriler bozuk wiki düzgün çalışmıyor. Bunun üzerinde mi uğraşayım yoksa Razuning, TurkMMO veya Lorenzo fileslarını mı kurmaya çalışarak mı ilerlemeliyim?
Gördüğüm kadarıyla internette dolanan fileslar da hep eksik dosya ve yarım bırakılan(Bilerek içerisi boşaltılmış) files paylaşılıyor.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Merhaba, bu işlere yeniyseniz sıfırdan ve sistemsiz bir altyapıyla başlamanızı tavsiye ederim. Ücretli ya da ücretsiz olması bir altyapının sorunsuz olduğu anlamına gelmez; %100 hatasız bir sistem veya alt yapı zaten yoktur. Sizin fark etmediğiniz bir açık veya bug, başkası tarafından bulunup oyun yapınıza zarar verebilir.Merhaba Arkadaşlar,
Temiz bir files bulmak için uğraşıyorum bu konuda karasızım Anka2 files indirdim kurdum çalıştırdım hatta uğraşarak FreeBSD versiyon yükseltip ve MySQL den MariaDB geçiş yaptım. İçeriğini kurcaladığımda çok karmaşık ve en ucuna kadar özelleştirildiğini ve yarım bırakıldığını, yeni TR mapleri itemleri canavarları eklenmeye çalışmış ama öylece bırakılmış gördüm. Bunun içinde item ve mob protolar yarım eksik veriler bozuk wiki düzgün çalışmıyor. Bunun üzerinde mi uğraşayım yoksa Öğeyi görmek için üye olmalısınız., Öğeyi görmek için üye olmalısınız. veya Öğeyi görmek için üye olmalısınız. fileslarını mı kurmaya çalışarak mı ilerlemeliyim?
Anka2 files özelinde konuşursak; içinde yüzlerce sistem var ve elbette sorunlar çıkabilir. Herkesin bir real hayatı var, insanlar boş zamanlarında emek verip hiçbir karşılık beklemeden bunları paylaşıyor. Ama şunu unutmamak lazım. Bir şeyi hazırlayan kişi %50 emek verdiyse, kalan %50’yi de sizin araştırarak, öğrenerek ve zaman ayırarak tamamlamanız gerekir.
Gerçek hayatta olduğu gibi sanal dünyada da emek vermeden bir hedefe ulaşılmaz. Kimse size hazır her şeyi sunmaz. Bunu yanlış anlamayın, herkes için geçerli bir durumdur.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. üzerinden ilerleyeceğim.Merhaba Manline server files üzerinde çalışmalarına devam edebilirsin daha kolay öğrenmen için