Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
bro password of FreebsdPoužívám totoLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
MySQL používá pouze složku SQL.
Konu Başlığı: Temiz Syserr Olmasına Rağmen Mikro Kasılmalar ve Texture Yüklenme Sorunu
Geliştirmekte olduğum sunucuyu sorunsuz bir şekilde aktif ettim. Build işlemlerini tamamladım; hem server hem de client tarafındaki tüm syserr ve syslog hatalarını tamamen temizledim. Loglar temiz olmasına rağmen oyun içinde şu sorunlarla karşılaşıyorum:
Yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Geliştirmekte olduğum sunucuyu sorunsuz bir şekilde aktif ettim. Build işlemlerini tamamladım; hem server hem de client tarafındaki tüm syserr ve syslog hatalarını tamamen temizledim. Loglar temiz olmasına rağmen oyun içinde şu sorunlarla karşılaşıyorum:
- Mikro Laglar: Oyun belirli aralıklarla anlık takılmalar (stuttering) yaşıyor.
- Rendering Sorunu: Texturelar (kaplamalar) ve slot modelleri çok geç yükleniyor, objeler sonradan ekrana geliyor.
- Client Source: Build sırasında oluşan tüm uyarı ve hataları giderdim.
- Log Kontrolü: Syserr tamamen boş, bu yüzden sorunun kaynağını loglarda göremiyorum.
- Performans: Donanımsal bir sorun olmadığını farklı bilgisayarlarda test ederek onayladım.
Yukarıda paylaştığım ürünlerin alım satımıyla ilgili bir sorununuz var mı?Konu Başlığı: Temiz Syserr Olmasına Rağmen Mikro Kasılmalar ve Texture Yüklenme Sorunu
Yaptığım işlemler:
- Mikro Laglar: Oyun belirli aralıklarla anlık takılmalar (stuttering) yaşıyor.
- Rendering Sorunu: Texturelar (kaplamalar) ve slot modelleri çok geç yükleniyor, objeler sonradan ekrana geliyor.
Source tarafında (özellikle InstanceBase veya PythonCharacterManager kısmında) bu tarz yüklenme sorunlarına veya FPS droplarına yol açabilecek bildiğiniz bir optimizasyon ayarı ya da fix var mıdır? LOD ayarlarından mı yoksa render thread'lerinden mi kaynaklanıyor olabilir?
- Client Source: Build sırasında oluşan tüm uyarı ve hataları giderdim.
- Log Kontrolü: Syserr tamamen boş, bu yüzden sorunun kaynağını loglarda göremiyorum.
- Performans: Donanımsal bir sorun olmadığını farklı bilgisayarlarda test ederek onayladım.
Can you share your files please? I'm probably doing something wrong...I don't know..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)