B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Kraliçe Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GumbalI1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 203

GumbalI1

Mt2 Development
TM Üye
Üye
Konular
62
Online süresi
5mo 17d
Reaksiyon Skoru
444
Altın Konu
2
TM Yaşı
5 Yıl 2 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
146
MmoLira
2,161
DevLira
15
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1770129476523.png

👑 KRALİÇE SİSTEMİ (Queen System)​

Sunucunun yeni hakimi, en sadık ve en güçlü yoldaşın!

Nedir Bu Sistem? Kraliçe Sistemi, karakterinizin yanında savaşan, sizinle birlikte gelişen ve size inanılmaz güçler katan özel bir yoldaş (companion) sistemidir. Sıradan petlerin aksine, Kraliçe'nin kendine ait bir envanteri, zırhı, silahı ve hatta bir ruhu vardır! Onu beslemeli, eğitmeli ve krallığın en güçlüsü olması için donatmalısınız.

🔥 Öne Çıkan Özellikler​

1. 📈 Kendi Başına Bir Karakter Gibi Gelişim​

Kraliçe, sadece takip eden bir süs değildir. Tıpkı sizin gibi Seviye (Level) ve Tecrübe (EXP) kazanır.
  • Besleme Sistemi:Kraliçe'nin karnı acıkmaz, güce açtır! Onu özel mamalarla besleyerek seviye atlatırsın. Seviyesi ne kadar yüksekse, size verdiği bonuslar o kadar artar.
    • Düşük Seviye Yemi: 1-60 Lv. arası gelişim.​
    • Orta Seviye Yemi: 61-120 Lv. arası gelişim.​
    • Yüksek Seviye Yemi: 120 Lv. ve üzeri "God Mode" gelişimi!​

2. ⚔️ Özel 8 Parça Ekipman Seti​

Kraliçe'nin gücü, giydiği eşyalarla katlanır. Ona özel üretilmiş 8 farklı ekipman slotu bulunur:
  • 🛡️ Zırh, Silah, Kask, Kalkan
  • 💍 Kolye, Bilezik, Küpe, Ayakkabı
Bu eşyalar sıradan demircide basılmaz! Kraliçe Arayüzü üzerinden özel materyaller ve (bolca) yang karşılığında yükseltilir. Eşyalar geliştikçe Kraliçe'nin aurası ve size verdiği destek güçlenir.

1770127497423.png

3. ⭐ Yıldız ve Rütbe Sistemi (Evolution)​

Kraliçe sabit bir görünümde kalmaz. Siz onu geliştirdikçe Evrim Geçirir!
  • Bronz Yıldız: Yolun başındaki sadık yardımcı.​
  • Gümüş & Altın Yıldız: Gücünü ispatlamış bir savaşçı.​
  • Mor - Yeşil - Mavi Rütbeler: Kraliçe belirli yıldız seviyelerini (10 ve 20. yıldızlar gibi) aştığında görünüşü, arayüzü ve yaydığı enerji tamamen değişir. Daha ihtişamlı, daha korkutucu bir hale bürünür.​

4. 💎 Devasa Bonuslar​

Seviyesi artan bir Kraliçe, sahibine yüzdelik oranlarla (%1, %2... %15+) ekstra güç sağlar.
  • Can (HP)​
  • Yarı İnsanlara Karşı Güç​
  • Saldırı Değeri​
  • Ve sunucuda belirlediğin diğer özel efsunlar... (Bonus miktarı
    (Seviye / 10) + 1 formülü ile seviyesine göre otomatik artar!)

5. 💰 Piyasa ve Ekonomi Canavarı​

Bu sistem sunucundaki Yang enflasyonunu bitirecek en büyük silahtır.

1770127471471.png
  • 🎮 Nasıl Çalışır? (Kısa Kullanım)​

• Çağırma: Kraliçe Mührü ile yanına çağırırsın.​
  • Arayüz: U
    (veya atadığın tuş) ile "Kraliçe Paneli"ni açarsın.​
  • Gelişim:
  • Envanterindeki özel yemleri panele sürükleyip seviyesini artırırsın.​
  • Özel materyalleri toplayıp, paneldeki ekipman slotlarına tıklayarak eşyalarını yükseltirsin (+1, +2... +30'a kadar!).​
  • Sonuç: Yanında parlayan, devasa bonuslar veren ve düşmanlarına korku salan bir Kraliçe!​
  • Kısacası kanka, bu sistem sunucunda oyuncuların "Benim kraliçem seninkinden güçlü!" diye yarışacağı, piyasayı sürekli canlı tutan ve görselliğiyle büyüleyen bir prestij sistemidir.​
  • Bir parça eşyayı son seviyeye getirmek milyarlarca Yang (hatta Won) gerektirir.Özel yükseltme materyalleri (Mor/Yeşil/Mavi taşlar) ticaretin kalbini oluşturur. Oyuncular bu malzemeleri toplamak için oyunda daha aktif olur.

1770127430762.png

1770127566756.png

Son düzenleme:
Klon sistemi gibi yakın zamanda benimde yapacaklarım arasında var çok güzel duruyor guiyi forumda bir filesde görüşmüştüm o sistemin geliştirilmiş hali mi yoksa tasarımsal mı kullandın sadece?

Klon sistemi gibi yakın zamanda benimde yapacaklarım arasında var çok güzel duruyor guiyi forumda bir filesde görüşmüştüm o sistemin geliştirilmiş hali mi yoksa tasarımsal mı kullandın sadece?
Öncelikle Güzel yorumun için teşekkür ederim.
Forumdaki filesten örnek alarak yazdım forumdaki biraz sıkıntılı baya eksiği var benim gözümde örnek verecek olursam pet sistemi üzerinden yürüdüm biraz ortaya güzel birşey çıktı

Elinize Sağık. Güzel Çalışma

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri