TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Kdp ve dolunay dÜŞÜrme taktİĞİ!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1905galatasaray1905
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

ARKADAŞALAR VERECEĞİM TAKTİKLERİ İLK ÖNCE KENDİM DENEDİM VE %100 ÇALIŞIYOR.ŞİMDİ GELEELİM TAKTİKLERE!

DOLUNAY DÜŞÜRME TAKTİĞİ:

Arkadaşalar bildiğiniz gibi dolunay 30 lw kılıcıdır bu yüzden de 30 lw e yakın lw lerde düşer örneğin 27 yada 28 lw de. Dolunay yine herkezin bildiği gibi vahşi uzman,vahşi okçu ve nadiren de olsa yabani okçudan düşer.Dolunay düşürmek için dolunay düşen yaratıkları mümkün olduğu kadar skilsiz ve potsuz kesmelisiniz böyle yaparsanız şansınız daha çok olur.Bu yöntemi yukarda belittiğim gibi şahsen denedim!

GELELİM KDP DÜŞÜRME TAKTİĞİNE

KDP DÜŞÜRME TAKTİĞİ:

Arkadaşalr bildiğiniz gibi KDP de dolunay gibi 30 lw kılıcıdır ama doluany gibi sadece 30 lw altına değil 41 lw ye bile düşüyor kendi çarımda denedim 41 lw ydi.KDP düşürmek için vadiye gittinizde sol en alttaki mistiklerin yanına gidin orda hızlı koşma ve hızlı vurma hack i açın kendiniz toplayın ve kesin yine mümkün olduğunca skil vurmayın ve pot içmeyin KDP düşer!!

önemli not:
KDP %98 DÜŞER AMA ÖNEMLİ İTEMELERDE DÜŞEBİLİR BEN KDP HARİÇ DÜŞEN İTEMLERİMİ SATTIM 30M KAZANDIM PAZAR KURDUĞUMDA:

SİZİN İÇİN YAZDIM + REP EKSİK ETMEYİN İYİ KDP VE DOLUNAY DÜŞÜRMELER :m08::ka19::cool::D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri