Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 envanter ayarlaması yapımı ~ eklemesi

mehmet özamc

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
20
Online süresi
10g 71272s
Reaksiyon Skoru
84
Altın Konu
0
Başarım Puanı
67
TM Yaşı
2 Yıl 3 Gün
MmoLira
3,161
DevLira
6

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Herkese selam arkadaşlar serverimdeki envanterini nasıl değiştirebilirim daha önce bir kaç bişey denedim won ekleme kısmı fln yaptım ama çökme oldu sürekli ondan elinde envanter dosyası olan varmı yada paylaşan varmı oda yoksa bir Filiesten nasıl sökülür hangi dosyalar alınmalı hangisi nereye yerleştirmeli istediğim envanter şekli simya simgesi olmasın en alt satırda yang won ve ejderha parası (ep) kısmı olsun yani amacım ve rica etiğim özellikler bu şimdiden teşekürler

Çözüm
Aslında evet envanteri değiştirme en büyük sebebim o won sistemini ekledim fakat envanter bozuk oluyor bu sefer gidip yapay zekadan alıyorum sonra onlada yaptım gene bozuk oldu o sebeple bir yandan öğrenmek amaçlı envanter dosyalarını 0 dan başka bir filesten söküp kendkime eklemeyi düşünüyorum o sebeble nasıl yapılır nasıl eklenir elinizde varsa banada atar mısınız görünümünü ayarlarını hangisi nereye atılıcak gibisinden
Hangi Won sistemini eklediniz ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri