Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

POW ROLEPLAY [TANITIM]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kairosizm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 109
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Kairosizm

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
2h 33m
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
10
MmoLira
88
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0
Server Adı
PowRoleplay
Server Web Sitesi
https://discord.gg/powroleplay
Tür
  1. Rp

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

POW ROLEPLAY HAKKINDA:​

Adaletli ve tecrübeli yönetim kadromuz ile sizlere, kesintisiz rol deneyimi yaşayabileceğiniz bir proje sunmaya geldik. Klişe bir yazı ile sizleri sıkmak değil, sunucuya giriş yapmadan ön bilgiye sahip olmanız için sizlere bir tanıtım yazısı hazırladık.

Sunucumuz, özgür metaya sahiptir. Kurallar çerçevesi içerisinde dilediğiniz rolü yapabilme özgürlüğüne sahip olacaksınız. Başvuru formu, yetkililer tarafından onaylanır ise karakterinizi oluşturup sunucuya giriş yapabileceksiniz. Sunucu içerisinde geliştiricimiz tarafından özenle hazırlanan bize ait sistemler, keyifli sosyal mekan ve meslekler, günlük etkinlikler, birbirine bağlı tüm şehri etkileyecek rol pasları, eğlenceli sosyal aktiviteler sunan sistemler ve daha fazlası sunucumuzda yer almaktadır. Illegaller için özel görev sistemleri ve başarılı olunması durumunda ödüller, Legaller için özel departman ziyaretleri, eğitim desteği, terör olayları, şehri etkileyecek önemli değişiklikler olacak. Polis şefi ile yeraltı dünyasının lideri işbirliği yapabilir, departmanlarla yeraltı dünyası iş çevirebilir veya karşı karşıya gelebilir. Beklemediğiniz anlarda beklenmedik olaylara şahit olabilirsiniz. Şehirde yer alan herkes şehrin dengesini değiştirebilir veya Weazel News ile tüm gizli kapaklar açılabilir, maskeler düşebilir. Daha fazlasını deneyimlemeniz için hepinizi sunucumuza bekliyoruz.

• Kaliteli Roleplay​

Gerçekçi ve eğlenceli roleplay deneyimi için profesyonel bir topluluk.

• Aktif Topluluk​

Her zaman aktif oyuncular ve yardımsever bir topluluk yapısı.

• Yüksek Optimizasyon​

Dengeli ve sıkıntısız bir sunucu optimizasyonu.

• Güvenli Ortam​

Anti-cheat sistemi ve deneyimli yetkili kadrosu ile güvenli oyun.

• Sürekli Güncelleme​

Düzenli içerik güncellemeleri ve yeni özellikler.

• Çeşitli İşler​

Legal ve illegal işlerden oluşan zengin ekonomi sistemi.

• Etkinlikler​

Düzenli sunucu etkinlikleri ve ödüllü yarışmalar.

• Custom Map​

Sunucumuza özgü custom maplerle değişik bir şehir.

• Custom İşletmeler​

Dış & İç dizayn'ı kendine özgü işletmeler

• Forma Desteği​

Gerekli ve doğru ekiplere ait custom kıyafet desteği.

• MK2 Araçlar​

Herkesin tarzına uygun MK2 galerisi.

• Donate Araçlar​

Şöhretinle herkesi etkileyebileceğin Donate araçlar.

• Ekip Yardımları​

Legal / Illegal ekiplere bonkör yardımlar.

• Yayıncı Yardımları​

Sunucudaki yayıncılarımıza destek ve yardımlar.

• Solo Yardımları​

Solo oyuncularımızı da yalnız bırakmıyoruz, destekliyoruz.

• Emlak ve ev sistemleri​

Rahat ve konforlu, güzel ve iç tasarıma sahip evler!

Ve daha fazlası! Sen de bu dünyanın içine dahil olmak istiyorsan sunucumuza katıl!
Hakkımızda daha fazla bilgi edinmek için DM yoluyla & Ticket sistemiyle bize ulaşabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 21

Son düzenleme:
Baştan sağma bir tanıtım yapılmış. Forum adresi bulunmuyor. Umarım bir hevesle açılan bir suncuu değildir. Başarılar dilerim ancak pek tercih edileceğini sanmıyorum.

Baştan sağma bir tanıtım yapılmış. Forum adresi bulunmuyor. Umarım bir hevesle açılan bir suncuu değildir. Başarılar dilerim ancak pek tercih edileceğini sanmıyorum.
Discord sunucusunun davet linki değiştiğinden böyle bir sıkıntı ile karşılaştım. URL text'i değiştirdim, ulaşılabilir halde. Ayriyeten tanıtım textini daha da detaylı kıldık son yaptıklaımızla beraber. Tercih meselesi tabii ki, dileyen istediği sunucuya girebilir. Bizim amacımız ve hedefimiz kendimiz gibi kuralların kişiselliğe girmediği müddetçe serbest kılındığı, herkesin keyif alabileceği, gerçekçi ve keyifli rol sunmak. Eğer ki merak ederseniz sizler de aramıza katılabilirsiniz.

Size acilen bir web sitesi yapmanızı öneriyorum. Bir web sitesi olması profesyonel bir sunucu havası katıyor ve proje için para harcadığınızı gösteriyor. Tabiki web siteside baştan sağma olmamalı. Bende bir sunucu açılış arifesindeyim ancak rekabet ortamı her zaman iyidir. Şu haliyle 10-15 kişilik kendi gruplarınızla takılır sonrasında harcadığınız sunucu parasıyla kalırsınız.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri