romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı CloudFlare ASN ban

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ıTEOREMı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 100

ıTEOREMı

TEOREM
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
84
Çözüm
16
Online süresi
5d 20h
Reaksiyon Skoru
273
Altın Konu
0
Başarım Puanı
187
MmoLira
615
DevLira
30
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ve değerli forum yetkilileri.

Cloudflare ile günlerdir yaşadığım ip block sorununa bir çözüm kendi tarafımca bulamadım (sadece hücresel veri ile giriş ve vpn) ama kendi internet sağlayacımla (AtlantisNet) ile turkmmo forumuna giriş yapamıyorum.

Modemi resetledim, kapattım her yolu denedim fixlenmiyor sanırım artık sağlayıcım sağlam bir ban yemiş 😅.

Hücresel veriyle forumu gezmek aşırı yavaş ve can sıkıcı bunun için nasıl bir çözüm bulabiliriz?

Ekli dosyalar

• IMG_0722.png
    IMG_0722.png
    225.9 KB · Görüntüleme: 0
Merhaba arkadaşlar ve değerli forum yetkilileri.

Cloudflare ile günlerdir yaşadığım ip block sorununa bir çözüm kendi tarafımca bulamadım (sadece hücresel veri ile giriş ve vpn) ama kendi internet sağlayacımla (AtlantisNet) ile turkmmo forumuna giriş yapamıyorum.

Modemi resetledim, kapattım her yolu denedim fixlenmiyor sanırım artık sağlayıcım sağlam bir ban yemiş 😅.

Hücresel veriyle forumu gezmek aşırı yavaş ve can sıkıcı bunun için nasıl bir çözüm bulabiliriz?
Cloudflare 204457 ip bloğunu kullanan tüm servis sağlayıcılarını engellemiş turkmmo yetkilisi mesaj yollayacak anca öyle 204457 banı kalkar.

Cloudflare 204457 ip bloğunu kullanan tüm servis sağlayıcılarını engellemiş turkmmo yetkilisi mesaj yollayacak anca öyle 204457 banı kalkar.
Evet maalesef, muhtemelen benim gibi bir çok kişi bu durumdan foruma erişemiyor olabilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri