Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Offline Auto Hunt System

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JinHu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 640
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Güncelleme sistemi affect'e bağladım test için affect süresini 15 saniye yaptım

Affect olmadan offline farm çalışmaz ve affect süresi bittiği zaman karakter otomatik Destroy olur.

Eline sağlık farkını koymuşsun yine ortaya güzel bir sistem iyi satışlar

Resmi sunuculardaki Paralı Asker sistemini duyunca, senin yaptığın sisteme benzer sanmıştım ama alakası yokmuş 🙂
Seninki dha güzel olmuş, eline sağlık.

Aklımda da güzel bir sistem fikri var.
Karakterin 3 klonu olacak bu klonlar, Paralı Asker paneli benzeri bir panelden yönetilecek. Oyundan çıktığında bile, belirlediğin bölgelerde çevrimdışı metin veya boss farmı yapmaya devam edecekler.

Denge için de şöyle olabilir gerçek oyuncu 5 drop alıyorsa, klonlar sadece 1 drop alır. :D

Resmi sunuculardaki Paralı Asker sistemini duyunca, senin yaptığın sisteme benzer sanmıştım ama alakası yokmuş 🙂
Seninki dha güzel olmuş, eline sağlık.

Aklımda da güzel bir sistem fikri var.
Karakterin 3 klonu olacak bu klonlar, Paralı Asker paneli benzeri bir panelden yönetilecek. Oyundan çıktığında bile, belirlediğin bölgelerde çevrimdışı metin veya boss farmı yapmaya devam edecekler.

Denge için de şöyle olabilir gerçek oyuncu 5 drop alıyorsa, klonlar sadece 1 drop alır. :D
Güzel fikir 😃 Bu fikre yakın bir şey üzerinde çalışmıştım karakteri owner olarak gösterip ona bağlı bir mob ortaya çıkıyor ve mob hem metin hem boss gördüğü tüm Targetlara saldırıyor ownerin belirli bir menzilinde 😃

efsane olmuş çok mantıklı eline sağlık

Güzel çalışma Emegine Saglık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri