Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Drew McIntyre, SmackDown'daki galibiyetinin ardından WWE kemeriyle birlikte uyudu.
Drew McIntyre, bu ayın başlarında Cody Rhodes'u "Üç Aşamalı Cehennem" maçında yenerek WWE'nin tartışmasız şampiyonluğunu kazandıktan sonra , "İskoç Savaşçısı" unvan kemeriyle uyurken çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak viral oldu. McIntyre, sosyal medyada en yaratıcı profesyonel güreşçilerden biri olarak bilinmesine rağmen, yakın zamanda "TMZSports" ile yaptığı bir röportajda bu fikrin başka bir ünlü Instagram gönderisinden esinlendiğini ve gerçekten de unvan kemeriyle uyuduğunu açıkladı.
"Aslında bu fikri arkadaşım, tüm zamanların en büyük Instagram paylaşımı olan Lionel Messi'den aldı ve fikir oradan geldi. O zamandan beri birkaç sporcu bunu tekrarladı ve ben de bunu yapan sporculardan biri olmak istedim," diye açıkladı. "Önce iyice yıkadım çünkü Cody'nin kirli mikroplarının bana bulaşmasını istemiyordum, ama sonra onunla uyudum... Uyandığımda bir an rüya sandım. Yanıma baktım ve gerçekten onunla uyumuşum. Yani bu bir şaka değildi. Gerçekten de şampiyonlukla uyudum."
Bu hafta sonu Royal Rumble'da McIntyre, Cumartesi gecesi Main Event'te dörtlü eleme maçını kazanarak unvan için mücadeleye giren Sami Zayn'e karşı tartışmasız WWE Şampiyonluğunu savunacak . Eğer McIntyre Cumartesi günü Zayn'i yenemezse, bu kariyerindeki en kısa ikinci WWE şampiyonluk dönemi olacak; WrestleMania 40'taki dünya şampiyonluğu zaferi sadece beş dakika sürmüştü.