- Konular
- 61
- Online süresi
- 1ay 4g
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 146
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 195
- DevLira
- 3
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Sunucunun Svsidi Kapalı Döneminde Video Cekip Attıgın Bu Video Bir İşlevi Olmayacakdır 6 Yıllık Sah Oyuncusu Olarak Bunu Soyleyebilirim. Svsidi Kapalı İken Yapılmıs bir video Çok Prof Oldugunu Düsünüyorsan Anlık Yapıp Çek At. Tb edelim. Ve Bahsettigin Video Tarihinde Herhangi bir güncelleme olmadıgı Aşikar. Bunu 3 Günlük C.E Kullanıcısıda bilir.
Neyse Tekrardan Eline Sağlık Bundan Sonra Yorum Atmam. İçin Rahat Olsun
- Konular
- 81
- Online süresi
- 1ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 224
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 116
- TM Yaşı
- 5 Yıl 2 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 12,251
- DevLira
- 0
işte diyorum ya anlamada sorun var movespeed kısmının şuan svside ile alakalı kısmına yorum yapmadım dedin ya log yiyoruz açamıyoruz banlıyor bende bypasslarsan bu duruma gerek kalmaz zaten svside movespeed i bir zahmet engellesin bunu idrak edemeyecek kadar anlayamamışsın amaSunucunun Svsidi Kapalı Döneminde Video Cekip Attıgın Bu Video Bir İşlevi Olmayacakdır 6 Yıllık Sah Oyuncusu Olarak Bunu Soyleyebilirim. Svsidi Kapalı İken Yapılmıs bir video Çok Prof Oldugunu Düsünüyorsan Anlık Yapıp Çek At. Tb edelim. Ve Bahsettigin Video Tarihinde Herhangi bir güncelleme olmadıgı Aşikar. Bunu 3 Günlük C.E Kullanıcısıda bilir.
ilk cshield geldiğinde zaten svside yoktu bunun var olduğunu söyleyen kim?
- Konular
- 61
- Online süresi
- 1ay 4g
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 146
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 195
- DevLira
- 3
Gerçekler Aslını Değişmezişte diyorum ya anlamada sorun var movespeed kısmının şuan svside ile alakalı kısmına yorum yapmadım dedin ya log yiyoruz açamıyoruz banlıyor bende bypasslarsan bu duruma gerek kalmaz zaten svside movespeed i bir zahmet engellesin bunu idrak edemeyecek kadar anlayamamışsın ama
ilk cshield geldiğinde zaten svside yoktu bunun var olduğunu söyleyen kim?
- Konular
- 81
- Online süresi
- 1ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 224
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 116
- TM Yaşı
- 5 Yıl 2 Ay 19 Gün