Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Tutorial - Tüm yetenekleri aynı anda kullanma ("Skill Boşaltma")

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Animasyon Hızlandırma İle Aynı İşlev Görüyor Yapdıgın Sadece Mili Saniye Kaldırmak Buda Her Türlü Fark Edilir . Es.
Aynen öyle svside sunucularında çalışmaz geri atar

ne anlatıyon sen :D , animasyon iptali olan yetenekler bellidir videoda olan 1. ve 2. skiller iptal yapıp hasar atamazsın şu birşey biliyormuş gibi yazıp boş konuşman beni güldürüyor senden ricam yorum yazma. Animasyon hızlandırmada da 1.5 orjinal değer ise 1.1 altında hasar vuramazsın.
Sen Dedigimi Anlamadın Herhalde Usta Sakın Ol bu kadar sitrese girmene ne gerek var. Benim İzah Edmek İstedigim Kelime Şu Yapdıgın Sey Sadece Anlık Olarak Skıllerin İşleme Süresini Kısaltıyor Sadece Ortadakı Skıllerin Animasyonlarını Kaldırıyor Bunu Yapmakda Anında Belli eder.
Svsidi Katmıyorum Bile :)

Son düzenleme:
Aynen öyle svside sunucularında çalışmaz geri atar
Maalesef "Svside Plus" Master ve Grandmaster yeteneklerini kontrol etmiyor bu yüzden video'da yeteneklerim g1, g10 yapıp oynuyorsunuz yazdığın için sağol konu başlığına yazayım.

Maalesef "Svside Plus" Master ve Grandmaster yeteneklerini kontrol etmiyor bu yüzden video'da yeteneklerim g1, g10 yapıp oynuyorsunuz yazdığın için sağol konu başlığına yazayım.
:D Günümüzdeki Çogu ws Sunucusunda G1 Yapmak için Her Hangi Npc Oldugunu Düsünmüyorum Basit Korumasız Serverlerde İşlev Görücektir. Ugras Sonucu Söyle Bir Sözde Ekliyim KİMSE PRİM Degil. Sadece Herkez Kendı bildigi İşte İyidir. Yorum Yazmayı İstemezdim Herseyin Karsılıgı Vardır Burası Bir Forum Burda Tartısmanın Yasak oldugunu bilmiyorum 15 Yıllık Kullacısıyım. Tekrardan E.s

Son düzenleme:
:D Günümüzdeki Çogu ws Sunucusunda G1 Yapmak için Her Hangi Npc Oldugunu Düsünmüyorum Basit Korumasız Serverlerde İşlev Görücektir. Ugras Sonucu Söyle Bir Sözde Ekliyim KİMSE PRİM Degil. Sadece Herkez Kendı bildigi İşte İyidir. Yorum Yazmayı İstemezdim Herseyin Karsılıgı Vardır Burası Bir Forum Burda Tartısmanın Yasak oldugunu bilmiyorum 15 Yıllık Kullanıyım. Tekrardan E.s
Günümüz de Ws'lik sunucular haricinde master olarak başlıyor yetenekler ruh taşı okuyorsunuz, wslik sunucularda svside olsa bile videoda ki olay yine çalışıyor sadece geçiş de bu kadar hızlı olamazsınız.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri