- Konular
- 81
- Online süresi
- 1ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 224
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 116
- TM Yaşı
- 5 Yıl 2 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 12,251
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Övüyorsun eyvallah ama "Tek" diyerek biraz fazla abartıyorsun, bu forum da kendini göstermiş kişiler de var fakat bu tarz şeyler de genel de insanlar önemini yitirdiğini düşünmediği sürece paylaşım veya yardım yapmaz veya yapmayadabilir paylaşılan şeyler genele açık olacağı için kısa süreli etki oluyor sonra engelleniyor parasız kolay kolay ümitlenmeyin.kanka o işten anlayan tek adam adroids ona danış
- Konular
- 8
- Online süresi
- 6g 3373s
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 88
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 29 Gün
- MmoLira
- 1,538
- DevLira
- 0
basit aclerde her yerden acık bulma şansın var o oyüzden paylaşım olur biri fixlense diger yoldan girersin. fakat koruma düzeyi yüksek aclerde burada herkese acık paylaşım olsa direk ac sahibi fixler androidin dedigi gibi ücretsiz beklemek sacmalık olur. ücret dahilinde max 2-3 kişiye verilmesi dogru olacaktırc.e acılmıyor koruması ne anlıyan acabilen varmı
- Konular
- 20
- Online süresi
- 15g 54770s
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 75
- TM Yaşı
- 3 Yıl 5 Ay 23 Gün
- MmoLira
- 2,698
- DevLira
- 0
valla hocam bu forumda fayda gördüğüm 100 de 90 sizsiniz sizin yöntemleriniz ve kisa öz anlatımınız oyalamadanÖvüyorsun eyvallah ama "Tek" diyerek biraz fazla abartıyorsun, bu forum da kendini göstermiş kişiler de var fakat bu tarz şeyler de genel de insanlar önemini yitirdiğini düşünmediği sürece paylaşım veya yardım yapmaz veya yapmayadabilir paylaşılan şeyler genele açık olacağı için kısa süreli etki oluyor sonra engelleniyor parasız kolay kolay ümitlenmeyin.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 19143s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 10
- TM Yaşı
- 5 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 206
- DevLira
- 0
forum zaten bitik başkan bende 1 haftadır kullanıyorum hiçbir konuda destek görmedim çok bitik burasıvalla hocam bu forumda fayda gördüğüm 100 de 90 sizsiniz sizin yöntemleriniz ve kisa öz anlatımınız oyalamadan
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)