Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek hasmt2 c.e

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan engn23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 452

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

kanka o işten anlayan tek adam adroids ona danış
Övüyorsun eyvallah ama "Tek" diyerek biraz fazla abartıyorsun, bu forum da kendini göstermiş kişiler de var fakat bu tarz şeyler de genel de insanlar önemini yitirdiğini düşünmediği sürece paylaşım veya yardım yapmaz veya yapmayadabilir paylaşılan şeyler genele açık olacağı için kısa süreli etki oluyor sonra engelleniyor parasız kolay kolay ümitlenmeyin.

c.e acılmıyor koruması ne anlıyan acabilen varmı
basit aclerde her yerden acık bulma şansın var o oyüzden paylaşım olur biri fixlense diger yoldan girersin. fakat koruma düzeyi yüksek aclerde burada herkese acık paylaşım olsa direk ac sahibi fixler androidin dedigi gibi ücretsiz beklemek sacmalık olur. ücret dahilinde max 2-3 kişiye verilmesi dogru olacaktır

Övüyorsun eyvallah ama "Tek" diyerek biraz fazla abartıyorsun, bu forum da kendini göstermiş kişiler de var fakat bu tarz şeyler de genel de insanlar önemini yitirdiğini düşünmediği sürece paylaşım veya yardım yapmaz veya yapmayadabilir paylaşılan şeyler genele açık olacağı için kısa süreli etki oluyor sonra engelleniyor parasız kolay kolay ümitlenmeyin.
valla hocam bu forumda fayda gördüğüm 100 de 90 sizsiniz sizin yöntemleriniz ve kisa öz anlatımınız oyalamadan

valla hocam bu forumda fayda gördüğüm 100 de 90 sizsiniz sizin yöntemleriniz ve kisa öz anlatımınız oyalamadan
forum zaten bitik başkan bende 1 haftadır kullanıyorum hiçbir konuda destek görmedim çok bitik burası

Bana yazın ben biliyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri