Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ROOT EİX EPK OLARAK GÖRMÜYOR ACİL DESTEK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [GA]Tyler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 128

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hangi pack açıcıyı kullanıyorsunuz pack keyleri default olmayabilir bu nedenle xtea keyler yanlış olduğundan açmayabilir.
sizin fileside indirdim ondada aynı rootları eix epk görmüyor saçma sapan şeyler yazıyor ücretsiz bi alt yapı files kendimi geliştirmek için bsd kurdum ancak pack açamıyorum

sizin fileside indirdim ondada aynı rootları eix epk görmüyor saçma sapan şeyler yazıyor ücretsiz bi alt yapı files kendimi geliştirmek için bsd kurdum ancak pack açamıyorum
Turkmmo server filesi indirin bunda kafanız karışmaz benim filesim saltanat tipini kastediyorsanız o epack32 ile açılmaz zaten foxfs sistemi var onda

Turkmmo server filesi indirin bunda kafanız karışmaz benim filesim saltanat tipini kastediyorsanız o epack32 ile açılmaz zaten foxfs sistemi var onda

tamam doğrudur ama tüm filesleri denedim nerdeyse rootlar hep böyle saçma sapan uzantılı eix epk göstermiyor nedense onu çözemedim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri