- Konular
- 1
- Online süresi
- 9h 10m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 5
- MmoLira
- 275
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
sizin fileside indirdim ondada aynı rootları eix epk görmüyor saçma sapan şeyler yazıyor ücretsiz bi alt yapı files kendimi geliştirmek için bsd kurdum ancak pack açamıyorumHangi pack açıcıyı kullanıyorsunuz pack keyleri default olmayabilir bu nedenle xtea keyler yanlış olduğundan açmayabilir.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 9h 10m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 5
- MmoLira
- 275
- DevLira
- 0
epack32 indirdimHangi pack açıcıyı kullanıyorsunuz pack keyleri default olmayabilir bu nedenle xtea keyler yanlış olduğundan açmayabilir.
- Konular
- 208
- Çözüm
- 68
- Online süresi
- 3mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 2,084
- Altın Konu
- 61
- Başarım Puanı
- 211
- MmoLira
- 1,470
- DevLira
- 3
Turkmmo server filesi indirin bunda kafanız karışmaz benim filesim saltanat tipini kastediyorsanız o epack32 ile açılmaz zaten foxfs sistemi var ondasizin fileside indirdim ondada aynı rootları eix epk görmüyor saçma sapan şeyler yazıyor ücretsiz bi alt yapı files kendimi geliştirmek için bsd kurdum ancak pack açamıyorum
🔔Turkmmo Server Files Projesi #1 - Altyapı Server Files (V3.1 26.08.2022) Yayında!🔔
Merhaba, Turkmmo Server Files projesi admini olarak tüm ekip arkadaşlarımın emeğine sağlık ve 7 aydır üzerinde çalıştığımız projemizin birinci adımı olan altyapı server files'i sizinle paylaşmanın gururu içerisindeyiz. Bu projede aslan payını tüm ekip arkadaşlarımın da takdir edeceğini...
- Konular
- 1
- Online süresi
- 9h 10m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 5
- MmoLira
- 275
- DevLira
- 0
tamam doğrudur ama tüm filesleri denedim nerdeyse rootlar hep böyle saçma sapan uzantılı eix epk göstermiyor nedense onu çözemedimTurkmmo server filesi indirin bunda kafanız karışmaz benim filesim saltanat tipini kastediyorsanız o epack32 ile açılmaz zaten foxfs sistemi var onda
![]()
🔔Turkmmo Server Files Projesi #1 - Altyapı Server Files (V3.1 26.08.2022) Yayında!🔔
Merhaba, Turkmmo Server Files projesi admini olarak tüm ekip arkadaşlarımın emeğine sağlık ve 7 aydır üzerinde çalıştığımız projemizin birinci adımı olan altyapı server files'i sizinle paylaşmanın gururu içerisindeyiz. Bu projede aslan payını tüm ekip arkadaşlarımın da takdir edeceğini...forum.turkmmo.com
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)