HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamun Aleyküm pack içinde eix apk dosyaları saçma sapan uzantılarla gösteriyor pack açıcı ile açamıyorum bu yüzden destek olabilir misiniz
Ekli dosyalar
.eix .epk yerine pack açıcıya .v1 .pajor yaz öyle aç Src den .pajor olarak arat bulursun onları da direk eix epk olarak değiştirip kullanabilirsin keyleri doğru girersen sorun olmicaktır.
Pki neden böyle bilginiz varmı.eix .epk yerine pack açıcıya .v1 .pajor yaz öyle aç Src den .pajor olarak arat onları da direk eix epk olarak değiştiririp kullanabilirsin keyleri doğru girersen sorun olmicaktır.
Denedim olmadı açmıy.eix .epk yerine pack açıcıya .v1 .pajor yaz öyle aç Src den .pajor olarak arat onları da direk eix epk olarak değiştiririp kullanabilirsin keyleri doğru girersen sorun olmicaktır.
Hangi pack açıcıyı kullanıyorsunuz pack keyleri default olmayabilir bu nedenle xtea keyler yanlış olduğundan açmayabilir.Denedim olmadı açmıy
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)